| DoarUnCopil a întrebat:

Ati avea o relatie cu un bucatar? :3 eu intotdeauna m-am gandit cum ar fi sa fi casatorita cu un bucatar..sa gateasca el gustari delicioase pentru tine :3 dar am auzit ca bucatarii sunt foarte exigenti cand e vorba de mancare. deci? v-ar fi teama sa le faceti surpriza o cina ...pregatita de voi daca ati fi cu un bucatar?

Răspuns Câştigător
| CandyTetris a răspuns:

Din putina mea experienta bucatarii sunt exigenti in toate domeniile, in afara de bucatarie.Desigur s-ar putea ca exigenta lor sa fie doar o coincidenta de caracter, nu neaparat un defect profesional.happy. Oricum referitor la cina mentionata de tine, amandoi(pe care ii cunosc eu) sunt foarte rabdatori cu nevestele in bucatarie, chiar daca niciuna nu poate gati aproape deloclaughing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CandyTetris):

Acum depinde ce fel de bucatari sunt rolling on the floor
Daca au numai o shaormarie, ca patronul TPU, apoi se bucura cand cineva le mai face si lor un gris cu lapte, ceva rolling on the floor
Dar daca au mancat de toate, pe 5 continente, ca mine, orice incercare nereusita a consoartei de a ma otravi cu tocanita se lasa cu scandal si amenintari de : sa-ti faca maica-ta daca a mea nu e buna! rolling on the floor
Deci, sa ne intelegem: te mariti cu un bucatar bun, macar spala vasele cum trebuie!

3 răspunsuri:
| Swallow a răspuns:

M`am gindit si eu la asa ceva laughing In orice caz as incerca, iar daca ar face critici foarte exigente, m`asi folosi putin de mila sa tongue i`as zice cu niste ochisori ca ai motanului din Shrek " Scuze, insa am incercat mult sa fac in asa fel ca sa-ti placa, m`am straduit, sa stii... " sunt sigura ca nu va reactiona indiferent big grin

| Eliiza a răspuns:

Da. de ce nu?
Nu trebuie sa iti ocupi tot timpul in bucatarie, facand mancare.
foarte ook!
Ai putea incerca laughing
Ar fi foarte bine, si prietenele tale ar fi multumite ca stai mai mult timp cu ele. avand si desetruri delicioaselaughing