Din putina mea experienta bucatarii sunt exigenti in toate domeniile, in afara de bucatarie.Desigur s-ar putea ca exigenta lor sa fie doar o coincidenta de caracter, nu neaparat un defect profesional.. Oricum referitor la cina mentionata de tine, amandoi(pe care ii cunosc eu) sunt foarte rabdatori cu nevestele in bucatarie, chiar daca niciuna nu poate gati aproape deloc.
Da. de ce nu?
Nu trebuie sa iti ocupi tot timpul in bucatarie, facand mancare.
foarte ook!
Ai putea incerca
Ar fi foarte bine, si prietenele tale ar fi multumite ca stai mai mult timp cu ele. avand si desetruri delicioase
M`am gindit si eu la asa ceva In orice caz as incerca, iar daca ar face critici foarte exigente, m`asi folosi putin de mila sa i`as zice cu niste ochisori ca ai motanului din Shrek " Scuze, insa am incercat mult sa fac in asa fel ca sa-ti placa, m`am straduit, sa stii... " sunt sigura ca nu va reactiona indiferent
Acum depinde ce fel de bucatari sunt
Daca au numai o shaormarie, ca patronul TPU, apoi se bucura cand cineva le mai face si lor un gris cu lapte, ceva
Dar daca au mancat de toate, pe 5 continente, ca mine, orice incercare nereusita a consoartei de a ma otravi cu tocanita se lasa cu scandal si amenintari de : sa-ti faca maica-ta daca a mea nu e buna!
Deci, sa ne intelegem: te mariti cu un bucatar bun, macar spala vasele cum trebuie!