Incredibil! in fiecare propozitie gasesc un cuvant care ma defineste! eu sunt zodia pesti(nu stiu daca are vreo legatura). te inteleg, si te-as sfatui sa faci ceea ce mie nu pre aimi iese:uita-te in jur; gandeste-te cat ii iubesti pe cei apropiati tie si ac trebuie sa le vorbesti frumos si sa fii macar sociabil pentru ei; in clipele cand nu mai ai ce sa spui la telefon...(chiar as vrea sa zic ceva dar purr si simplu nu am nici o idee, as fi folosit-o eu prima); eu una am idei ciudate, lumea nu le intelege si se cam uita urat la mine cand vorbesc.de asta ma consider prea deschisa si vreau sa tac.de ex:sunt convinsa ca mor in 4 ani! stiu, o aberatie.tot ce aud e :taci nu ai de unde sa sti...pentru increderea in tine am citit ca e un exercitiu simplu.stai drept cu picioarele putin departate si uita-te in sus.nu te simti mai bine decat daca ai sta cocosat, cu privirea timida in jos si eventual mainile incrucisate la piept? incearca sa te gandesti ca nu toata lumea te analizeaza si ca ai drewptul sa traiesti! sa fii putin mai nepasatoare si sa faci ce vrei tu! incearca sa vorbesti.vei gasi pe cineva sa te inteleaga.glumeste! razi! iesi pe afara si vizioneaza multe filme! gaseste-ti un hobby, o pasiune (eu vreau pian si ieri am realizat ca nu voi avea niciodata, nu mai amd estul timp deci sunt dezamagita ). nu fii chiar atat de stricta cu tine! adica e bine sa fii constient de defectele atle dar priveste-le ca ceva ce poti schimba, trebuie doar vointa si niste ajutor!
probabil postarea mea nu te-a ajutat cu aproape nimic, dar intelege:multa lume te iubeste si nu prea se merita ca sa pierzi timpu' cu ganduri urate! in viata pierdem ani, iar la moarte cersim clipe! :*:*:* si multa bafta!
Eu am impresia ca toti sunt ciudati si eu sunt unica normala
Siguranta se obtine prin exercitiu. Daca nu crezi in tine, cum sa ceri increderea altora? Tu deja ai facut un pas important.Stii ce iti lipseste.Asta e partea cea mai grea.Sa te analizezi obiectiv.Partea usoara e sa te schimbi.Priveste totul cu optimism
Pare destul de complicat, dar cred ca ce ai nevoie de fapt este un prieten care sa te inteleaga si sa vrea sa te ajute, sa iti dea incredere in tine. Daca vrei baga ady_smecheru_06_badboy pe mess daca ai chef sa vorbesti cu cineva. Eu am 17 ani si am trecut printr-o faza asemanatoare, dar pana la urma cu prietenii potriviti m-am mobilizat si am inceput sa fac ce imi planuiesc de atata timp.
Este normal să fie momente bune şi momente mai puţin bune în viaţa ta, important este să nu le transformi într-un dezastru.
Când ies defectele la iveală încearcă să le cunoşti ca să le poti corecta, dar nu le ţine în suflet, sunt otrăvitoare, foloseşte-te de calităţile pe care le ai ca să treci peste momentele dificile.
Ca să te poţi schimba nu este de ajuns doar să vrei, ci trebuie să începi să o faci.
Succes!
Salut.
Da si eu am avut momente de genul si inca mai am, uneori!
Apar in minte diverse ganduri [oribile] ca arat atat de aiurea, ca sunt un nimic, ca nu pot face nimic fara sa afle ceilalti...ca orice as face e inutil. Pur si simplu am doar ganduri negative asupra mea.
Gandeste-te ca orice om are atat defecte, cat si calitati.
Trebuie sa ni le acceptam, intr-o oarecare masura. Orice ar fi, nu poti schimba nimic [la aspectul tau fizic]. Cat despre 'moralitate' incearca sa intri intr-un anturaj [pozitiv]. Probabil ai o prietena caruia ii spui totul.Ai incredere. Macar intr-o persoana.Descarca-te.O sa-ti fie mai bine, asa.
Si inca o data.Accepta-ti defectele si traieste-ti viata.Nu merita sa fi asa.
Oricat de stresata ar fi mama ta, nu cred ca a uitat de unicul ei copil. Poti vorbi si cu ea, intr-o zi. O sa te inteleaga si cu siguranta are cateva minute la dispozitie, pe care sa ti le dedice tie!
Domnisoara, acest sentiment il poti avea oricand. Problema vine din lipsa de credinta. Gasirea de sine si multumirea a ceea ce esti vine de la EL. De fapt, nimeni nu este perfect. E problema"oglinzii sufletului" in care ne oglindim. Este un film, in care el a fost "orbit" sa nu mai vada defectul omului, ca fizic, ci sa ii vada doar sufletul. Rezultatul, a fost haios, dar acest lucru trebuie incercat. Sa nu ne mai uitam, noi la noi. Ci sa iesim cu capul sus in societate si sa ii lasam pe altii sa faca ce vor. Fii multumita de tine insuti, ca sa fie si altii multumiti de persoana d-voastra. La 14 ani, au loc multe modificari ale trupului si ale sufletului. Trebuie sa stii sa le gestionezi. Daca cazi in depresie, treaba este nasoala. Altii vor profita de tine, si fizic, si sexual. Fara sa iti dai seama.
Trebuie sa ai mai mult curaj si incredere in fortele proprii. Si nu va
mai ganditi ca ii afectati pe altii. Aceea este o falsitate. De fapt, in cot ii doare de cum sunteti. Pur si simplu asa sunt obisnuiti, unii, sa eticheteze. Trebuie sa nu ii mai bagati in seama.
Deciiana toti trecem prin perioada asta si eu am trecum si[si inca mai am momente in care patesc ca tine] ma simteam la fel ciudat ca nm nu ma intelege etc tu trebuie sa ii faci pe parinti tai sa inteleaga ca ai nefoie sa komunici cu iei si ei nevoie de mai multha atentie si afectiune si u trebuie sa komunici cu toathe lumea prieteni familie da si eu am patit mai de mult asa m-am inchis in mine nu vb cu nm nu mancam plangeam si doar in creierul tau tu de vezi ciudata. sfatul meu este sa gandesti pozitiv orice ai face si atunci o sa vezi ca o sa fie bine si daca vrei sa vb cu cineva asta e yd-ul meu :stepp_killer95 da-mi add si vorbin mai bine a si nu uita fiecare om are defectele lui pup
sergiutaker întreabă:
Denisd533 întreabă: