| WangLouis a întrebat:

Ati colectionat ceva vreodata? Daca da, ce anume?
Eu de exemplu colectionez lucruri vechi.

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Am colecționat șervețele când eram mică. Știu că aveam 300 până m-am decis să le dau pe toate unui copil mai mic ca mine care făcea colecție și el.
Acum colecționez amintiri și zâmbete ^^

52 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În prezent colecționez articole militare și monede de 1ban, în trecut am colecționat pietre mai diferite.

| WangLouis explică (pentru anonim_4396):

Interesant!

| Mayhem666 a răspuns:

Eu cand eram mai mic, colectam pietricele de diferite forme, marimi si culori, si mai erau si unele stralucitoare, aveam o colectie de peste 400 de pietricele, dar la un moment dat m-am trezit ca cineva mi le-a aruncat, nici acum nu am aflat cine a facut asta laughing

| WangLouis explică (pentru Mayhem666):

Ha ha...se mai intampla...pe mine mama ma ameninta mereu cand se enerveaza ca o sa-mi arunce toate prostiile( am foarte multe, majoritatea nefolositoare, dar imi place sa le am)

| anamariarot a răspuns:

Eu aveam o colectie de ambalaje de la bomboane prin clasa a 2-a laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colectia de pietre se pune? laughing Aveam 2 sacosi pline de pietricele.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu aveai colectie de pietre? Am scris si eu un raspuns mai sus asta cu pietrele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayhem666):

400? Serios?laughing Cand se facea un bloc nou m-am dus cu o prietena sa luam " cateva " pietricele - care ni se par mai frumoase. Eu m-am intors acasa taraind doua pungi de bila rolling on the floor si peste o saptamana le-a aruncat tata. -.-"

Mi-am amintit ca aveam si o colectie de lumanari cand eram mica laughing

Nu 400, peste 400 laughing

anonim_4396

Se explica de ce ti le-au aruncat si tie ( nemilosii huua ), cati ani aveai atunci?laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Am o colecţie de postere şi brăţări. Păstrez şi multe jucării, haine, caiete de când eram mică.

Nu mai stiu, tu?

| justanotheruser99 a răspuns:

Da. Timbre, scrisori, cutite, pensule.

| vocea a răspuns:

Carti de joc Yoggy, titireze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dreptul la un al doilea raspuns? Am un inceput de alzheimer, trebuie sa ma intelegi!laughing
Cand eram mica colectionam pietre, lumanari cu forme mai speciale ( ingerasi, stelute laughing ), carti duel masters, masinute d-alea micute metalice, reviste (barbie, spioanele, scooby doo ) si monezi
Si cand am mai crescut un pic toti banii mei se duceau lunar pe reviste de moda si beauty ( glamour, joy, cosmopolitan si alte porcarii de genul laughing )

Cam ce lucruri vechi ai?

anonim_4396

Sigur, sigur - ma prefac ca te cred laughing 8, cam asa ^^

Serios, chiar nu mai stiu, dar oricum aveam peste 10 ani, si sub 15 cred laughing

| AFR81 a răspuns:

Colectionez si eu rachete de tenis. Sau, cel putin, incerc asta. La nervi, am rupt o multime. De asemenea, nu stiu daca se poate numi chiar o colectie, insa imi place foarte mult sa privesc biblioteca mea cu carti istorice si, de fiecare data cand dispun de lichiditati, s-o imbogatesc. Evident, citesc sau am citit tot ce e acolo.

| Dismally a răspuns:

Da am colectionat si inca mai colectionez multe lucruri: monede, bancnote, carti postale, jocuri, carti, cutii de chibrituri, timbre etc.

| Drimmero a răspuns:

Colectionam albume,, agende si tot felul de d-astea cu fotbalisti si echipe din sezoanele precedente.

| AllanClare a răspuns:

Am prima serie de pietre din revista Comorile pamantului si 20 de masinute de jucarie, tip macheta.

| WangLouis explică (pentru J0B0MAT):

La fel si eu...chiar daca nu mai sunt folositoare imi place sa le pastrez.

| WangLouis explică (pentru anonim_4396):

Pai am niste monede si bancnote, insigne militare de ale strabunicului, instrumente folosite...la tesut, ma rog.un fus si razboiul

| Superior a răspuns:

Colectionez :
-Piese de calculatoare
-Globuri de brad
-Pungi de chipsuri
-Articole militare cum ar fi arme (nu adevarate, de jucarie sau care trag cu bile.

| WangLouis explică (pentru AFR81):

Super...si mie imi plac, cartile istorice, dar doar mai mult sa le rasfoiesc.

| WangLouis explică (pentru AllanClare):

Super...

| WangLouis explică (pentru vocea):

Ooo...super,imi plac foarte mult titirezele...dar din pacate acum nu mai am, le-am pierdut pe toate atunci cand mintea nu era prea dezvoltata.

| WangLouis explică (pentru Superior):

Interesant si dragut (nu pungile de cipsuri ci globurile si articolele militare)happy

| FaraNumePls a răspuns:

Salut, eu la un momendat colectionam pietre care mie mi se pareau ciudate happy