Am colecționat șervețele când eram mică. Știu că aveam 300 până m-am decis să le dau pe toate unui copil mai mic ca mine care făcea colecție și el.
Acum colecționez amintiri și zâmbete ^^
Desi nu e chiar corect, cam tot ceea ce tine de acest domeniu:
- Scrieri in care autorul se bazeaza pe izvoare istorice (sunt multe, nu mai exemplific)
- Scrieri in care autorul "scrie ceea ce crede el ca s-a intamplat" (am citat aici un academician, intrebat fiind de lucrarile lui Neagu Djuvara).
- Memorii
- Jurnale (imi vine in minte Jurnalul Annei Frank)
- Biografii (Hannibal Barca, Napoleon Bonaparte, Kemal Ataturk, etc.)
- Izvoare "de la mama lor" ( Suetonius - Vietile celor 12 Cezari; Herodot - Istorii, lucrarile lui Titus Livius, Tacitus, Polybius si asa mai departe)
- Scrieri in care se imbina fictiunea cu faptele istorice (D.A. Durham - Mandria Cartaginei, Romanul lui Hannibal)
- Carti care tin de spiritualitate (Biblia, Coranul, alte opere)
Daca observ ca un autor o ia "pe aratura", daca doza de fictiune depaseste o anumita limita, atunci inchid cartea.
Da, colectionez discuri vinil (acum iarasi sunt la "moda"). Am o colectie de 5000 si ceva de albume. N-am vrut o colectie exagerat de mare (pur si simplu n-as avea timp sa le ascult), dar am vrut sa am rock pentru tot restul vietii.
Oooo...si eu gasisem cateva in podul bunicii, dar mama mi le-a aruncat...a spus ca nu am nevoie de asa ceva.
Salut! Cand eram mic colectionam masini avem peste 10000 de masinute. Acum colectionez produse de arta, si nu numai dar din japonia si india.Insa Japonia e pe primul loc.Cel mai mult colectionez jocuri video din japonia.
Colectionez momentan lucruri vechi dar, in ultimul timp nu m-am mai ocupat atat de mult, siii...e foarte frumos raspunsul tau, eu din pacate nu pot colectiona asa ceva momentan...dar, poate mai incolo da
Stai linistit,nici la mine nu e roz, dar incerc sa pastrez ceva frumos din ce se poate :s
Cand eram mic aveam multe carti din alea yu gi oh, cumparam multe pachete ca sa fac rost de niste carti mai speciale, dar nu era nimic special, acum nu le mai am deloc.
Iti urez bafta la colectionat