anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ați cunoscut vreodată persoane pe Tinder? Cum a fost?

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu,dar de pe net da, cum sa fie ok

| Endoryus a răspuns:

Fugi de asa ceva ca dracu de aghiazma.

| Plato a răspuns:

Sper ca nu te gandesti serios sa incerci. laughing
Te plangeai ca nu dai de barbati seriosi, iar acum te gandesti la Tinder?

| Endoryus a răspuns (pentru Plato):

Incepe sa iti placa de ea din ce in ce mai mult a?

| Drimmero a răspuns:

Ma respect prea mult sa ca intru pe mizerii d-astea.

| Plato a răspuns (pentru Endoryus):

Am dreptul sa nu raspund in lipsa unui avocat.

| Endoryus a răspuns (pentru Plato):

Nu te-ai prins. Iti dau mura in gura. Tipa clar nu le are cu alegerile bune in viata. Intrebarea mai sus fiind un bun exemplu. Iese cu toti ratatii dar ca sa se poata plange dupa ca toti sunt porci. Sa caute pe unu cu cap, e prea greu se pare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Endoryus):

Mai bine-l caută pe unu care știe unde e punctu g

| Plato a răspuns (pentru Endoryus):

Ehh... tinder suna tentant, la fel ca social-democratia. Din pacate, departe ce zice de ce face.
Ar fi super sa stai in pat pe telefon si sa gasesti nu stiu ce printi/printese, dar sunt mai mult cai si iepe. Chilipir cauti, chilipir gasesti.

Cat despre ea... sper sa nu ajunga la vorba aia "s-a nascut talent si a murit speranta".

| Endoryus a răspuns (pentru anonim_4396):

Nope. Tipa a zis ca nu o doare de sex asa mult asa ca ce ii trebuie unul care stie ce face. De asta a pus intrebarea aia mai devreme. Ca nu o doare. Te-ai prinswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Din cate stiu Tinder e perfect pentru aventuri. Nu gasit parteneri de viata, dar incercarea moArte n-are

| Spiderul a răspuns:

Eu știu că Tinder e pentru aventuri, bine, probabil că alții și-au găsit parteneri/partenere mai rar dar fetele își găsesc foarte ușor pentru că au de ales pe când noi băieții trebuie să așteptăm să dea și ea like ca să se facă "match" cu acea persoană, în concluzie fetele își găsesc parteneri pe site-urile sau aplicațiile de dating extrem de ușor față de noi băieții

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Spiderul):

De ce ești misogin?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este misogin, este realitatea, voi fetele gasiti foarte usor un baiat

| Dandinelle a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este misogyne, am facut si eu un experiment si vad ca e cam adevarat. Fetele au mai multe sanse decat baietii. Am facut cu prietenul meu cont pe tinder pe telefonul meu, am dat like la o tona de fete, 1% au raspuns.

| Endoryus a răspuns (pentru Dandinelle):

Daca nu ai un BMW in spatele tau in poza, de ce ai pretentii sa raspunda mai multe fete acolo laughing

| Spiderul a răspuns (pentru RAY):

Am mai întâlnit astfel de fete care aveau gândul acesta cu "sufletul pereche", dar pur și simplu nu vor să înțeleagă că ele își găsesc extrem de ușor un partener față de noi băieții să găsim partenere, gândesc doar emoțional, ele cred că totul e o joacă și cică se maturizează mai devreme decât noi băieții, pe când noi bărbații gândim rațional

| RAY a răspuns (pentru Spiderul):

Desigur ca gasesc extrem de usor un iubit,dar ele vor ceva care sa le provoace suferinta,drama, femeile sufera de sindromul Stockholm unde victima iti iubeste agresorul,astfel acesti baieti buni, disperati care le dau atentie ei devin victime, astfel ele se folosesc de ei, pentru ca ele vor ca ele sa fie victima, femeile sunt extrem de complicate, prefacute,ipocrite,joaca un teatru, nu ma refer la toate, unele desigur, sunt si unele cu creier care sau dezvoltat emotional, rational, vezi tu nu toti ajung la maturizare emotionala -rationala, de asta relatia cu tata, mama conteaza foarte mult, aceste fete au o relatie proasta cu tatal lor

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am recunoscut persoane pe Tinder.
Cum a fost? O pierdere de timp, ca orice tentativa matrimoniala.

Întrebări similare