Daca te referi la tineri de sub 20 de ani, mai greu gasesti persoane care sa nu fie interesate de cele spuse mai sus decat contrariul.
Suntem in secolul 21 fiecare face ce vrea, iar a fi singuratic si depresiv inseamna a face parte din majoritate nu din minoritate
"Ati intalnit pana acum gameri si oameni care se uita la animeuri care sa fie normali fara vreo buba la cap?"
Da.
"n-m intalnit niciun om cu astfel de hobbyuri care sa nu aiba ceva probleme la bostan"
Schimba anturajul. Sunt milioane de gameri și la fel de multe milioane de fani anime, mai ales în ultima vreme.
Exagerezi.
În vremurile pe care le trăim, va fi nevoie să înveți să iei oamenii așa cum sunt, fără să-i judeci și fără să faci aprecieri la adresa lor.
Normalitate nu mai există demult.
Sau mai bine spus, există mut prea multe normalitați ca să mai poți considera și aprecia ce e corect și ce nu.
Nu e nicio ura, sunt doar niste lucruri observate de mine
"sunt ultimii ratati depresivi singuratici rupti de realitate"
De aia îi faci în toate felurile?
Ai idee ce e aia depresie și ce o cauzează?
Modul în care vorbești de chestiile astea, mi se pare nașpa.
Știi ca rata sinuciderii în cazul celor cu depresie e destul de high, nu vad de ce ai umili sau ai ataca un om cu asta sau de ai folosi diagnosticul asta ca pe o insultă.
Pare ce ma zis eu din felul în care ai formulat, dar tu știi ce simți mai bine.
Poti s-o numesti dispret dar nu ura.nu ii urasc doar imi sunt antipatici
da stiu ce e depresia si nu am zis-o ca pe o insulta.restul da.ma refeream la faptul ca pe langa ca sunt tot ce am zis eu acolo, mai sunt si depresivi.cumva pachetul complet.
am intalnit cativa oameni depresivi dar specia asta de gameri si iubitori de anime depresivi e jalnica si are un anumit fel de a se purta si de a gandi care cel putin pe ma enerveaza. spun din ce am intalnit eu
Am peste 30 de ani, sant gamer si militar de elita in armata britanica, am activitate sociala - timp liber acasa si pot face multe altele. De ce sant singur? Pt ca nu mai am incredere in femei, am multi colegi divortati care pierd bani in pensie alimentara la copil si mai platesc si rata la casa unde sta fosta nevasta, plus chiria etc. In schimb eu fiind singur am mai multi bani pentru mine si imi desfasor hobbyurile cum am chef
anonim_4396 întreabă: