anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ați întâlnit persoane care doresc putere dar în scopul de a se folosi de ea în slujba Binelui?
Ce părere aveți de o persoană care dorește să obțină și să aibă putere pentru a o folosi în scopuri pozitive?

Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

Ehee...si "binele" asta e cu doua taisuri, depinde cine-l evalueaza.
Sunt si d-astia de ajung sa se creada mesianici si sa doreasca sa schimbe lumea din radacini, doar pentru ca ei considera ca idealurile lor sunt cele pozitive, cele "corecte".
Uita-te peste gard la noile trenduri de politically correct, la "acceptarea diversitatii", la ce face extrema stanga sau chiar extrema dreapta din politica.
Deci, mai intai trebuie lamurit care-i acel "bine"...

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

A... ce putere? Lasere? Vedere x?
Ce bine, ce rau?
Nu suntem in seriale...

Iar pe langa astea, singura "putere" pe care o mai poate avea cineva, probabil ar fi legaturile si relatiile, banii, influenta si respectul persoanelor.

Iar cu acestea, nu cred ca cineva a facut "rau" intentionat, fara sa vrea si ceva bun din asta.
Doar nu obtine cineva bani pentru a distruge Pamantul. Chiar si daca pastreaza banii si nu ar face nimic inovator, tot nu se considera ceva gresit. Este ceva pozitiv.

| wildthing a răspuns:

Cine decide ce inseamna "binele"? "Progresistii", "globalistii", pretind ca actiunile lor sunt in numele "binelui", au ajuns la o putere fantastica si ce au realizat?! Au dat lumea peste cap! Au distrus-o!winking

| RxTx a răspuns:

Bravo lor
Domnul sa ii Binecuvinteze ca si ei sa poata Binecuvanta pe altii

De exemplu sa poata construi o biserica
Si prin asta sa dea de munc la multi crestini dar sa ii si plateasca regeste
Pt ca asa de job-uri proaste si de munca pe bani putin este lunea plină

| MotanulAlbastru a răspuns:

Da. Eu. Pentru mine popularitate = multe proiecte in care pot să mă implic financiar. Multe proiecte = mult bine. Nu am nicio părere, fac ce mi se pare corect, nu îmi pasă cum sunt percepută de alții cât timp mana mea hrănește și alină.