Bună.
Dacă nu ai luat și o notă mică la școală, nu te numești elev!
Pa, pa.
Am luat -12 la muzică. Te-am bătut?
Am început liceul cu nota 5, la fizică, fiind și cea mai mică notă a mea! Dar vor mai fi și altele, acesta este doar începutul!
Bună.
Da, normal că am luat.
Dacă nu ai luat toate notele, nu te poţi numi elev cu adevărat, cu toate că 1 nu am luat niciodată. În schimb, ştiu că am luat 2 la Franceză fiindcă eram de serviciu şi nu era marker la tablă.
Pa-pa.
Am luat un 5, 5 la fizica (bine ca nu a trecut notele alea in catalog) si cum doi ani un 7 la matematica.
Am luat vreodata o nota mare?
Pai eu la cam toate am note mici in afara de istorie, geo, fizica, chimie.
Da.
N-ai vrea mai bine să-ți spun toate notele?
În clasa a VI-a, am făcut fizica cu un boșorog, al naibii de rău, da' faza e că mie îmi plăcea de el, era simpatic :3
Ne dăduse tot felul de porecle, iar mie îmi zicea "Panda".... Am dat odată un test din toată mecanica și eram sigură c-o să iau 4, dar când ne-a adus testele, a zis: "Panda, 5.50!"
Fusese cea mai mare notă din clasă
Am luat mai multe..cred ca cea mai mica a fost 3...la desen parca, si asta la liceu prin clasa a 9- cred..pt ca nu voiam sa desenez si i-am spus profesoarei ca este o porcarie sa ma puna sa desenez o vaza cu flori. SI in generala am mai luat note mici, dar nu mi le mai amintesc.
Cea mai mica nota? Pai a fost prin a 5-a, cand am luat 6 la sport...
Am luat 3 la matematica, 4 la fizica si istorie, 6 la religie, 5 la romana.Sunt mai multe da cine vrea sa isi aminteasca toate notele proaste.Majoritatea sunt la matematica. Vorba aia, matematica e stiinta care ucide.
Pai ultimul 2 l-am primit prin martie la istoria literaturii franceze, pentru ca nu am pregatit o tema, eram anul II la facultate. Si multe alte note mici, dar nu inseamna ca toate is mici, anul asta 7 e cea mai mica nota a mea, si am doar doi de 7
Am luat odată un 7 la literatură . Am urlat (plâns) toată ziua. Nu învățasem complet genul liric, în clasa a 6-a, deși sunt olimpic la română. :/
Am luat si note mici. Dar nu mai mici de 4 ). Anul trecut am avut doi de 4 la latina in acelasi semestru... Deci daca ai luat vreo nota mica nu e chiar o tragedie.