Sau prietenul la reîncărcarea cartelei se cunoaște, sau atunci când îți pompează femeia (glumesc) îndemnat de propria inepție sincer, nu de ei. În viata nimic nu e moca, biletul trebuie compostat orice ar fi.
Sincer sa fiu mereu am scăpat de controlori, mereu m-au iertat. Unul singur mi-o ars o amenda.
Te cauta când nu ai chef de ei, si sunt de negăsit cand ai nevoie de ei. Eu ii numesc "pseudofriends" ( am eu experientele mele personale de afirm asa ceva) prefer sa fiu un loneliness decât sa am prieteni fake. Zic, ca idee. Nu are legătură cu întrebarea postata. Aici e o chestiune ce tine de un pur ghinion ce pare a nu se mai termina.
Una din legile lui Murphy este: "O să înceteze ploaia exact după ce ți-ai cumpărat o umbrelă."
La fel și cu oamenii. Când vrei să te caute, nu te caută. Când nu ai chef, te caută.
Ma intereseaza mai mult din punctul tau de vedere. Legile lui Murphy nu ma lamuresc cine stie ce, nici nu le stiu de altfel.
Parerea mea e ca asta e mentalitatea suspiciosului, a barfitorului sau ceresetorului de favoruri care vrea sa afle ce mai ascunzi sau ce mai faci de nu a mai auzit de tine si vrea neaparat sa afle ca nu cumva sa ii scape o noutate despre cineva pentru ca viata lui/ei nu e prea interesanta.
Dacă nu ai nici un pic de încredere în oameni și îi vezi așa cum zici (suspiciosi, barfitori etc.) nu e bine.
Mai exista pe lume și oameni adevărați, care îți pot fi prieteni.
Iar pe ceilalți, tolerează-i!
Nu ma intelege gresit, ceea ce am spus eu acolo nu ma descrie pe mine in realitate. As putea sa spun ca sunt un inventator, dar asta nu inseamna ca asa si e in realitate pentru ca cine poate sa probeze daca zic adevarul?
Am pus intrebarea aceasta in speranta de a afla si ce cred ceilalti despre situatia mentionata acolo.
Si indemnat de prieteni nu-i asa? " Hai ma lasa-l naiba de bilet ca nu circula pe asta, esti cu mine. "
Pentru ca esti satul sa le fi de folos, si ei nu pricep ca esti epuizat, se bazeaza pe tine la anumite nevoi.
anonim_4396 întreabă:
Rizer întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: