anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati observat vreodata ca oamenii va cauta cand nu aveti chef de ei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau prietenul la reîncărcarea cartelei se cunoaște, sau atunci când îți pompează femeia rolling on the floor (glumesc) îndemnat de propria inepție sincer, nu de ei. În viata nimic nu e moca, biletul trebuie compostat orice ar fi.
Sincer sa fiu mereu am scăpat de controlori, mereu m-au iertat. Unul singur mi-o ars o amenda.
Te cauta când nu ai chef de ei, si sunt de negăsit cand ai nevoie de ei. Eu ii numesc "pseudofriends" ( am eu experientele mele personale de afirm asa ceva) prefer sa fiu un loneliness decât sa am prieteni fake. Zic, ca idee. Nu are legătură cu întrebarea postata. Aici e o chestiune ce tine de un pur ghinion ce pare a nu se mai termina.

13 răspunsuri:
| Endita4689 a răspuns:

Cred că face parte din legile lui Murphy. : )

| Hammurabi a răspuns:

La mine nu e "când".
Mereu mă caută cei de care nu am chef. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Endita4689):

Poti sa detaliezi?

| Endita4689 a răspuns (pentru anonim_4396):

Una din legile lui Murphy este: "O să înceteze ploaia exact după ce ți-ai cumpărat o umbrelă."
La fel și cu oamenii. Când vrei să te caute, nu te caută. Când nu ai chef, te caută.

anonim_4396

Ma intereseaza mai mult din punctul tau de vedere. Legile lui Murphy nu ma lamuresc cine stie ce, nici nu le stiu de altfel.

Parerea mea e ca asta e mentalitatea suspiciosului, a barfitorului sau ceresetorului de favoruri care vrea sa afle ce mai ascunzi sau ce mai faci de nu a mai auzit de tine si vrea neaparat sa afle ca nu cumva sa ii scape o noutate despre cineva pentru ca viata lui/ei nu e prea interesanta.

| Mayhem666 a răspuns:

Adica tot timpul?

| Endita4689 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă nu ai nici un pic de încredere în oameni și îi vezi așa cum zici (suspiciosi, barfitori etc.) nu e bine.
Mai exista pe lume și oameni adevărați, care îți pot fi prieteni.
Iar pe ceilalți, tolerează-i!

anonim_4396

Nu ma intelege gresit, ceea ce am spus eu acolo nu ma descrie pe mine in realitate. As putea sa spun ca sunt un inventator, dar asta nu inseamna ca asa si e in realitate pentru ca cine poate sa probeze daca zic adevarul?

Am pus intrebarea aceasta in speranta de a afla si ce cred ceilalti despre situatia mentionata acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Nu conteaza frecventa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, mereu. Aceeași patenie o aveam și cu domnii controlori, când nu aveam bilet urcau mereu prin tramvaiul în care ma aflam și eu, și când aveam bilet /bilete parca nici nu existau.
"Prietenii pe interes se cunosc". ( sarcasm)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si indemnat de prieteni nu-i asa? laughing " Hai ma lasa-l naiba de bilet ca nu circula pe asta, esti cu mine. "

| Anuket a răspuns:

Da și chiar sunt nelalocul lor și cu cerințele.

| oglindasultanului a răspuns:

Pentru ca esti satul sa le fi de folos, si ei nu pricep ca esti epuizat, se bazeaza pe tine la anumite nevoi.