Da,a fost destul de ciudat, culmea e ca pe vechiul cont nu-l suportam si acum suntem buni prieteni
Pai nu ma asteptam ca PutinVotka280 sau fie de fapt Dante ( Dantellion), a fost o surpriza!
Nu știu dacă am pățit dar mi se pare extrem de stupid să folosești mai multe conturi. Oriunde. Dacă ești om corect în primul rând cu tine însuți folosești doar unul.
Da am patit si asta, era indragostit de gramatica mea si vrea autograf si i-am dat e fiecare data, popular ce sa spun
Hihi, dar ce ai facut? Ai facut si tu misto de el si ai murit de ras? Sau l-ai lasat in pace?
mi-am dat seama că e o persoană de nimic şi am încercat să-l ignor (pe acel user)
wow, ce magie
Asta nu e nimic
Cu mine Dante a vorbit de pe 3 conturi dar nu in acelasi timp, prima data i-am dat mesaje pe contul Dantellion dupa a trecut in umbra si vorbea cu mine de pe contul NeoMinerva (Nu stiam cine era) si la sfarsit am vorbit si cu PutinVodka pana cand ne-am dat seama ca tot el era.
Cum sa reactionam? Am fost ceva de genul. :-| :-| :-|
Eu ajunsesem sa vorbesc cu PutinVodka despre cat de bun prieten eram cu Dante deci iti dai seama?
Da, e ciudat, par doua persoane diferite. Rezulta ca majoritatea de aici sunt doar niste personaje, se prefac ca sunt ceea ce nu sunt in realitate.