Stii vorba aia: facerea de bine...
De multe ori mi s-a intamplat si tot nu m-am invatat minte. Daca pot ajut cu orice: informatie, recomandare si chiar personal si uneori ceilalti tot nu sunt multumiti. E greu si sa spui NU, cel putin pentru mine.
Ceea ce era tu sa patesti no comment. Dar te poti gandi in felul urmator: poate persoana in cauza putea fi la un pas de moarte indiferent de cine o trata.
Am patit de cateva ori, dar nu au fost cazuri asa extreme care sa duca aproape de moarte.
Dap. Dar eu am fost "mai tare ca tine": parea sa aiba o indigestie si i-am facut recomandari ca atare. De fapt avea o toxi infectie alimentara. Noroc ca e spital de urgentza in coltzul strazii! Nu fusese chiar la un pas de moarte, dar evident, nici bine nu ii era...
I-am recomandat odata unei colege o crema pentru cosuri care pentru mine a fost eficienta, dar dupa ce s-a dat cu ea si-a dat seama ca e alergica la unul din ingrediente si s-a dus la spital. O saptamana intreaga n-a venit la scoala din cauza asta si in tot acel timp m-am simtit atat de vinovata caci ma tot gandeam ca totul s-a intamplat din cauza gurii mele mari cu care m-am laudat de rezultatele obtinute cu ajutorul cremei.
AlexandraAle121 întreabă: