| MissDeann a întrebat:

Ati putea iubi o persoana si in acelasi timp sa nu aveti nevoie de acea persoana?
iubirea presupune neaparat nevoia de a avea o persoana langa tine?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E nevoie sa fie aproape

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sentimentul poate fi simtit si in absenta persoanei, el nu poate impune conditii. Iubirea presupune validarea sentimentelor traite de unul sau ambii parteneri, deci necesita neaparat prezenta amandurora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o iubesti doar tu, probabil, adica daca persoana nu e tocmai constienta de sentimentele tale. Iubirea pe ascuns e relativ posibila, insa e prea dureroasa. Nu toata lumea e in stare de asa ceva. Eu n-as fi.
Bine, eu oricum sunt un sloi de gheata si n-am pic de empatie fata de cineva.

Si daca nu e vorba de o iubire pe ascuns, adica amandoi stiti unul de altul, sorry, dar traiti o iubire bolnava sau o iluzie.

| MissDeann explică (pentru anonim_4396):

" deci necesita neaparat prezenta amandurora. "

pai e prezenta amandurora, sa zicem, nu vorbim doar de distanta.
sa fie impreuna, sa se iubeasca, dar eu intreb daca una din ele l-ar iubi desi nu are nevoie de el.
nu il respinge, nu nimic, doar ca nu are nevoie de el sa fie fericita, de fapt, nu are nevoie in general de iubiti sa fie fericita.
asta presupune iubirea? neaparat aceasta nevoie de a fi cu acea persoana, sau e o contradictie ce spun eu si de fapt nu iubeste cu adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

te topesc eu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum am devenit azot lichid.

Te minte, monosilabicele care pun ismailuri trepanate e viata lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MissDeann):

încă ai aceeași problemă? laughing

For ever, bambino.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MissDeann):

Inseamna ca exista un alt motiv pentru care se hraneste cu acel sentiment si nu e strict legat de existenta persoanei respective.
Manifestarea asta nu o inteleg. Consider ca nu iubeste cu adevarat.

| WolfGhost a răspuns:

Da.Iubirea presupune prezenta partenerului.
Nu ai de unde sa stii daca "ea" poate fi sau ar fi fericita fara "el" big grin zic
Iubirea presupune nevoia de a l avea pe cel pe care il iubesti langa tine.