Da, eu l-am simtit exact cand eram pe punctul de a adormi. Eu stau la patru si credeam ca am luat-o razna cand a inceput sa se miste patul cu mine
Si in craiova a fost cutremur...tot cam pe la ora 3:00...am cam sarit putin din pat ). doamne fereste sa nu fie ceva mai grav
S-a petrecut in Serbia, cam la 200 de km de granita de vest cu Romania. Deci la sarbi a fost destul de puternica zgaltaiala...
43. 71N 20. 32E - coordonatele, 5, 9 grade richter, 50 km adancimea
Cutremur in Serbia http://www.bunadimineatabarlad.ro/stiri/national/553-cutremur-in-banat.html
Doamne sfinte, NOname! Ce ne faceam noi daca tu DOAMNE FERESTE, pateai ceva? Noi oare, TPU, mai traiam fara un expert ca tine?!
Of, dar in Bucuresti nu a fost, sau a fost si somnorila de mine nu l-a simtit.
Ai grija de tine!
Eu am simtit frica lui NOname care s-a probagat mai tare decat cutremurul si a ajuns la mine in Teleorman. La etajele de sus ale cladirilor inalte deviatia de la axa centrala a cladiri este mai mare si de accea se simte mai puternic efectul de leagan.La ciocnirea placilor tectonice doua efecte se probaga puternic, socul mecanic al efectului de ciur si formarea de valuri uriase a scoartei terestre eliberanduse energii uriase functie de magnitudinea si adancimea unde se probaga.
Da si noi l-am simtit la Petrosani,
ma uitam pe pereti si a inceput mobila sa se miste. Orikum aiurea,eu una m-am cam speriat.Bine ca a trecut
Frate daca v-ati speriat atat de tare la un cutremur de 5, 8 imi dau seama cum va fi la unul de la 7 in sus!
In Romania s-a simtit cam cu 1, 3. nu iti mai fie frica si apropo te trezesti noaptea la fiecare pocnitura. eu sunt mai aproape de locul cutremurului si nu m-am trezit. nu am simtit nimic.
Din păcate, nu. Dar mi-ai amintit de o experiență foarte amuzantă.
Mai demult, pe la ora 8 seara, eu eram în pat făceam ceva pentru mate, sora mea era la calculator, și dintr-o dată începe să se miște patul și dulapul în care îmi țin hainele, eu credeam că sora mea mișca patul și că vecinul făcea ceva cu bormașina după am realizat că a fost un cutremur destul de mare, am fugit repede afară, mama, tata și câinele meu mirați. M-am dus în cameră la părinții mei și era pe Otv : CUTREMUR! Lumea speriată acolo. Cât am putut să râd.
Si eu l-am simtit
da aici la noi in severin nu a fost asa de puternic.parerea mea
Si in craiova a fost tot cam pe la 3:00 bine ca nu a fost grav![:p]. m-am speriat asa de tare[:-s]
Din cate am auzit a fost din serbia[]deci, acolo inseamna ca a fost destul de puternic cutremurul[]Chiar asa,, oare oi mai trai?"[]?! desi nu a fost chiar,, catastrofa. oricum zona craiovei e destul de ferita de catrastrofele naturii.La noi e doar foarte cald vara.