anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati simtit CUTREMURUL?!?
In Timisoara tocmai a fost unul (03.11.2010. ora 03:00 dimineata) destul de puternic, in mai multe reprize. A durat in total in jur de un minut. Vorbesc la modul cel mai serios! Ce-mi bate inima, incredibil! Si mai stau si la etajul 8. Se misca patul odata cu mine. La inceput eram doar curioasa, intrigata (de ani buni n-am mai prins un cutremur; ba eram pe drum, ba dormeam), dar cam dupa a treia replica deja au inceput sa-mi dea tarcoale gandurile negre. Ma intrebam, oare oi mai trai? thinking
Bine, ca n-a fost unul dezastruos, si bine, ca s-a terminat! whew!

Răspuns Câştigător
| dreamerlainen a răspuns:

Da, eu l-am simtit exact cand eram pe punctul de a adormi. Eu stau la patru si credeam ca am luat-o razna cand a inceput sa se miste patul cu mine laughing

35 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@sunshine, scrie si in intrebare, din Timisoara.

| Twilight_4065 a răspuns:

Da l-am simtit dar eram pe punctul de a adormi.Eu stau la 7 si credeam ca am luat-o razna cand a inceput patul sa se zguduie patul atunci m-am speriat foarte rau.Si pan-la urma am adormit cu un vis urat.

| Eu_7853 a răspuns:

La timisoaralove struck

ce tare:X
de ce nu am murit?straight face

| byank1000 a răspuns:

Chiar a fost cutremur? in Timisoara? :O

Doamne. ce somn adanc am sad

| Deeaa a răspuns:

Eu stau in Constanta si cand a inceput prima oara sa se miste patul (ma uitam la un film pe ProTv) nu am bagat de seama. A doua oara cand am vazut m-am gandit ca e un cutremur dar nici atunci nu am bagat de seama. A treia oara am sarit din pat ( era super ca eram si singura in casa) m-am speriat ingrozitor de rau. Mi-am sunat 2 prietene de la etajul 2 (eu stau la 3), au venit si ne-am culcat toate in casa mea in dormitoare separate.