anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati simtit CUTREMURUL?!?
In Timisoara tocmai a fost unul (03.11.2010. ora 03:00 dimineata) destul de puternic, in mai multe reprize. A durat in total in jur de un minut. Vorbesc la modul cel mai serios! Ce-mi bate inima, incredibil! Si mai stau si la etajul 8. Se misca patul odata cu mine. La inceput eram doar curioasa, intrigata (de ani buni n-am mai prins un cutremur; ba eram pe drum, ba dormeam), dar cam dupa a treia replica deja au inceput sa-mi dea tarcoale gandurile negre. Ma intrebam, oare oi mai trai? thinking
Bine, ca n-a fost unul dezastruos, si bine, ca s-a terminat! whew!

Răspuns Câştigător
| dreamerlainen a răspuns:

Da, eu l-am simtit exact cand eram pe punctul de a adormi. Eu stau la patru si credeam ca am luat-o razna cand a inceput sa se miste patul cu mine laughing

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am ramas SOCATA!
Acum am aflat, stau in Bucuresti si nu cred ca s-a simtit.
Dar cand am vazut de 5, 9?! :O:O:O
Doamne fereste, sunt sigura ca daca s-ar fi simtit in Bucuresti la gradele alea s-ar fi crapat putin cladirile din centru (cu bulina)...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am simtit chiar m-am speriat

| sunshine_1839 a răspuns:

De unde esti? :d

| Mada_6615 a răspuns:

Da si noi l-am simtit la Petrosani,
ma uitam pe pereti si a inceput mobila sa se miste. Orikum aiurea,straight faceeu una m-am cam speriat.Bine ca a trecuthappy

| chuky_1670 a răspuns:

Si in craiova a fost cutremur...tot cam pe la ora 3:00...am cam sarit putin din pat laughing). doamne fereste sa nu fie ceva mai grav