| cornculapte a întrebat:

Ati vazut filmul Alice in Wonderland al lui Tim Burton? Cum vi s-a parut? Mi s-a parut sec, banal si a deviat mult de la conceptul initial al Wonderland-ului. Alice a fost asa si asa, la un moment dat nu-mi pasa daca i se taie sau nu capul. Sunt singura care a suferit o dezamagire pe atat de mare pe cat au fost asteptarile?

5 răspunsuri:
| RoxiLiciousss a răspuns:

Mie mi-a placuthappy

| andrei a răspuns:

Pai sa facut in 3D si multi critici au zis ca nu trebuia...
e un film pentru copii mici care nu au citit cartea iar faptul ca a deviat mult e din cauza ca nu era prea interesanta cartea pentru autor asa ca as chimabt ceva... mie mia palcut jonny dep(sau cum so scrie)

Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| cornculapte explică (pentru tputputpu123):

Mulțumesc pentru lămurire, o, atotștiutorule! Nu am pretins că filmul s-a vrut o ecranizare a poveștii. Din moment ce am scris "conceptul inițial al Wonderland-ului" și nu "povestea inițială a lui Alice în Wonderland", trebuia să-ți dai seama. Mă bucur pentru tine că ai înțeles arta lui Tim Burton, artistule, putând astfel să dovedești că nu intri în categoria "tot prostu' ". Sunt familiară și eu cu munca prietenului Tim și îmi place coloritul cadrelor sale, dar cu umilință recunosc că probabil nu-l înțeleg încă în totalitate. Din cauza ignoranței mele, deci, îndrăznesc să-l critic cu atâta nerușinare.
Îți mulțumesc din nou că m-ai luminat.

Răspuns utilizator avertizat