| Coquinne a întrebat:

Ati vazut reclama aia absolut stupida si nerealista cu taranca de la coada vacii care ajunge mare doamna? aia cu business academy, parca. O academie care te invata sa fii om de afaceri, draga, boss de boss. Mai exact, pe langa business academy, ca mai sunt universitati cu profilul asta, ce inveti la facultatea de afaceri? Ok, cum sa-ti faci un business. Dar, nu stiu, I am not a life expert, dar nu cumva trebuie sa ai banetul pe tine sa-ti faci o afacere? Mi se pare absurda reclama aia, cu taranca (nu ma intelegeti gresit, ii admir pe cei de la tara), care ajunge mare business woman. da, ok, oricine isi poate deschide o afacere, dar trebuie sa ai bani, nu devii afacerist cu niste cursuri, nu? Asta nu inteleg eu, academiile astea nu-si iau bani pe spinarea prostilor care se lasa pacaliti de iluzia asta, ca ajung afaceristi? (ei nepermitandu-si sa-si deschida o afacere, caci reclama aia, asta arata). Esti sarac, iei cursuri, si gata boss, out of nowhere esti afacerist.

In fond, facultatile astea, nu sunt pentru cei care au bani, dar nu stiu ce pasi sa urmeze, sau cum sa aiba grija de afacerea lor?

care e treaba?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu prea multe, dar hai sa urmarim in 3-4 ani daca cineva ajunge om de afaceri in urma absolvirii acestei "scoli" si chiar daca are bani.

| Coquinne explică (pentru anonim_4396):

Bine, aduc eu popcornul.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca n-ai bani poti sa accesezi fonduri Europene, poti sa negociezi cu furnizorii scadente lungi (mai ales daca se intampla sa-i cunosti de prin liceu sau facultate si au incredere in tine), iti pui gaj casa, etc.

Sunt metode, important este sa risti, sa stii sa vinzi si sa stii ce vinzi pentru ca orice afacere se bazeaza pe vanzari si incasari. Piata sa ai ca in rest te descurci daca vrei si esti in stare.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

A, si inca ceva. La scoala nu vei invata niciodata sa faci bani. Daca profesorii aia stiau sa faca o afacere, erau patroni acum nu mai erau profesori.