Daca vei crede in zana maseluta, vei crede si in decaderea stelelor. Nu exista asa ceva cu implinitul dorintelor de catre stele, de vazut am vazut si eu, spectacol superb, doar ca are durata mica.
Aseara am vazut 4 in 10 minute si nici eu nu cred, asa imi spunea varamea si am vrut sa vad ce parere aveti si voi
Am vazut la viata mea.Nu se indeplinesc dorintele daca vezi stele cazatoare, sunt vrajeli.
Ești vrăjită?
Răspuns pentru Blackprince: e bine să faci multe lucryri așa nu regreți pe urmă. Eu nu cred cã se îndeplinesc deși unii chiar au noroc și cred că dorința s-a îndeplinit din cauza la stea, dar nu are nici o legăturăcu aceasta.
Superstiții ce ar însemna dacă ai ști că s-ar îndeplini? Ai pune o dorință ireală care să te mulțumească
Nu e vorba ca te scot, n-am nimic cu tine, abia te ''cunosc'', esti de treaba, sincer. Alta era faza, nu-mi amintesc sa fi dat eu ceva, poate ca am dat, am umblat pe undeva si am dat, dar nu e nicio problema! Pai vrei sa fii egoista? sa te uiti doar tu, nu vrei sa oferi si altuia placerea de a privi?
Faci multe lucruri dar tine cont ca in joc intra si numele tau
nici eu nu cred, aseara am iesit la o plimbare si in 10 minute cat am stat afara am vazut 4 stele (asta e recordul meu ) si una de dimineata. varamea imi spunea sa imi pun dorinte, ca asa stie ea...
Cat romantism. cine nu ar vrea, sau la rasaritul soarelui pe plaja(pe asta am trait-o)
Foarte misto!
Stai de ce intră numele meu? Joc doar dacă vreau nu joc din obligație
Corect, era un fel de sfat. ai spus ca e bine sa faci multe dar iti pui reputatia in joc si inainte sa faci ceva te gandesti cum te afecteaza. uneori intri in jocuri si fara voia ta (prieteni, familie, barfitori, prosti, idioti...)
Da înțeleg ideea adică "ftotul cu cap"
Oameni tind să regrete mult lucrurile care nu le-au făcut, nu cele care le-au făcut și i-au afectat într-un fel sau altul
Tin sa te contrazic\
eu nu am regretat aproape niciodata(foarte foarte foarte rar) ceva si dupa aceea am fost mandru de mine. mereu am fost inspirat si niciodata prins pe picior gresit pentru a lua o decizie nu tocmai buna. gandeam mereu problema din mai multe perspective si era foarte bine.
graba strica treaba
Eu nu făceam referire la tine ci în general la majoritatea persoanelor. Plus cnu toate oportunitățile îți oferă timp în luare unei decizii.
Mă bucur pentru tine înseamnã că ești pe picior mare
Normal. dar daca ceva nu iti miroase bine nu te bagi. gandesti ce are celalat de castigat si ce ai tu +ce pierde el si ce ai de pierdut tu si altele care depind de situatie. nu trebuie sa te grabesti si sa le inghiti lor gogosile aruncate pentru a te trage in jos. foarte rar intalnesti oameni corecti si fara interese
Nici eu nu cred, voiam si parerea voastra, dar niciodata sa nu spui niciodata (daca se indeplinesc nu inseamna ca neaparat din acea dorinta sau minunea acelei stele)
Da, am vazut.
Si sansa de a mi se indeplini una din dorintele pe care le-am pus este egala cu cea de a putea iesi din friendzone.
Adica 0%.
Asta cu iesitu din friendzone=0% e un mit, vorbesc serios. mie mi s a intamplat cu 2 persoane.
Daca esti mai norocos ca mine, asta-i altceva.
Mie sansa ramane la 0% in continuare .
Depinde de tine si de persoana la care speri sau cu care ai vrea o relatie. poate principiile sunt diferite, poate caracterele. oricum daca gasestiun prieten caruia sa ii spui totul sau aproape totul esti norocos, fara sa aiba interese sau sa te traga in jos cand ar putea sa te ridice. din pacate eu nu mai cred in prieteni, doar in momente de prietenie.
Cand am cautat si am crezut ca am gasit, era o panarama mincinoasa.
De fiecare data.
Te cred! din pacate lumea s-a umplut de prosti, toti cu sute de fete. o sa iti gasesti tu jumatatea si fata pe care ti-o doresti exact cand te vei astepta mai putin. dar ai maregrija daca o gasesti sa te porti frumos cu ea si sa nu pari altceva decat ceea ce esti. SA LASI ORGOLIUL DEOPARTE CA NU TE INCALZESTI MAI BINE CU EL, eu am pierut o fata super din cauza ca amandoi eram orgoliosi si nici unul nu a mai scris dupa o certa. ps: daca esti cu o fata si ti se pare ok nu te mai uita sau vorbi cu altele care doar o sa te incurce.
bafta si deschide bine ochii.
Okay, mersi de sfat .
"ps: daca esti cu o fata si ti se pare ok nu te mai uita sau vorbi cu altele care doar o sa te incurce." nici macar sa se uite? Pai ce trebuie sa faca, sa isi puna o esarfa pe ochi cand iese afara?
N-ai prins esenta. sa nu se mai incurce baiatul cu altele ca o pierde.la propriu: cel putin cand e cu ea sa nu se uite la altele. cand nu e ea e logic ca mai intoarce si el capu', ca mine (sunt unele ale naibi de indraznete care daca observa ca te uiti dupa ele, iti stiu fb sau fac rost te baga in seama si ups puiul tau a zburat)
Altfel suna cand spui asa . Oricum tu te referi in mare presupun la fete pana in liceu. Unu dupa o anumita varsta nu cred ca da in stanga si in dreapta fb-ul lui ca sa poata sa il afle toti.
Intra si cele de liceu.
sunt si din astia care dau fb ca nu au gagici si ar **** si ei (fetele de la liceu in sus intreaba de portofel si dupa se uita la tine, caracter, principii...)
pe aceasta planeta sunt posibile toate ) e o lume supranaturala
Eu cand am fost mai mic am vazut o stea cazatoare si mi-am pus o dorinta si sa indeplinit eu zic sa iti pui o dorinta daca vezi o stea cazatoare
anonim_4396 întreabă:
Denisd533 întreabă: