| acerr a întrebat:

AUR
De ce dintre toate partidele doar AUR, face treaba? avem peste 40 partide < le vedeti pe google >

au venit cu dovezi,filmari,taiatul padurilor,mite luate de politicieni, umbla fac dreg.Se lupta si fac petirii contra cert, verde, si multe alte exemple pozitive.Cu toata munca lor depusa fara bani publici ..lumea nu ii accepta

21 răspunsuri:
| acerr explică:

Eu ii plac, sunt seriosi si devotati

| sierra1 a răspuns:

~dintre toate partidele doar AUR, face treaba?~

da, da, face treaba MARE! (pe ei)

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dormi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Singurul lucru pe care îl face Aur e scandalul și atât. Vor doar capital politic pe spinarea celor care nu prea înțeleg ce se întâmplă pe lângă ei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru că restul partidelor nu pătrund în sfera ta de interes, adică pe Facebook și tiktok.

| acerr explică (pentru sierra1):

Chiar? ce partide se opun carnetului verde? ce partide cer drepturi?

| acerr explică (pentru suntserios):

Mai citeste! nu cer bani, nu au folosit bani din banii publici, primarii... zi, mi cine se opune carnetului verde din guvern?

| sierra1 a răspuns (pentru acerr):

"ce partide se opun carnetului verde?"
- 90% din EU acceptă asta. La noi e pe dos. La fel ca aur-ul ăla al tău

Deja ma enervezi
scrie cu nume persoane din guvern care se opun carnetului verde, vaxx.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru acerr):

In primul rand trebuie să lămurim că certificatul verde e ceva bun. Tu conspirationist normal că o să îi elogiezi pe aia care îți cântă în strună. In rest faptul că mizeria de partid numita aur a făcut tot posibilul sa conteste orice măsură medicala, orice campanie de vaccinare și orice măsură de protecție a populației și a sistemului sanitar pentru a își satisface publicul needucat NU INSEAMNA că au făcut ceva util și lucrează pentru popor. Din contra. Multi din ei au provocat indirect moartea unor cetateni

"| acerr explică : Deja ma enervezi"

de ce ați dat-o afară pe Șoșoacă? Se enervează și ea când n-are argumente

Cum accepta? nu vezi ca zi de zi fac proteste? in toata lumea

Si Sosoaca e super, o plac mult... nu stiu de ce a dato afara

C georgescu... se vede de la o posta ca iubeste tara, cati romani in guvern sunt ca el? oamul asta nu vrea averi, Romania e la pamant

" acerr explică: Si Sosoaca e super"

mde, gusturile nu se discută

Pai uite maine se voteaza cert verde. Paralmentarii nu isi asuma nimic ...care e rolul lor acolo? cati vor vota cu NU?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mai tine placa cu experimentatul. Zi la centru da îți dea scenariile noi de trolling. Că vaccinul e aprobat definitiv și deja folosit de 1 an.

N-ai ințeles politica: ești la putere, nu deranjezi (electoratul)

| goguPatent a răspuns:

Ia uite ce treaba face mizeria de AUR.
Vandalizeaza cladirea parlamentului si agreseaza deputatii si senatorii.

Dar, era destul de clar de nivelul de educatie a maimutelor din AUR.

Sosoaca e o fem puternica.nu minte, nu exagereaza, afla chestii si comunica oamenilor, altfel noi am fi in plop.CHESTII PE CARE NU AI CUM SA LA AFLI

| doctorandus a răspuns (pentru sierra1):

Mesajul anti-Europa al Dianei Șoșoacă se amplifică și el spre final de an.

„Fă, Europo, tu mori, noi înviem și trăim in veacul vecilor! Și cu tine vor muri toți veneticii și trădătorii neamului și țării pe care i-ai cumpărat și i-ai făcut să trădeze! Piei, Fă, Europo! Piei, cu diavolii tăi cu tot! Aici este grădina Maicii Domnului! Pe aici nu se trece!", arată senatoarea într-o postare din 5 decembrie.

https://romania.europalibera.org/a/31640297.html

Întrebări similare