Nu te cunosc, deci nu prea ma pot da cu parerea.Consider ca numai dupa ce cunosti bine o persoana poti afirma anumite lucruri despre ea.Despre tine...ti-as recomanda sa nu mai pui avatare cu alte persoane,pune o poza cu tine(asa e frumos),daca vrei, evident! Iar nickname-ul tau, scuza-ma dar spune multe!
O alta fata cu putini ani sub capota, cu un avatar fals ca sa creada lumea ca esti tu si sa-ti zica ca esti frumoasa.
O alta fata oleaca complexata care vrea sa auda doar cuvinte de lauda si vorbe bune, nesigura pe ea si care a ajuns in stadiul in care sa intrebe niste necunoscuti pe net, cu care n-o sa se intalneasca niciodata, ce parere au despre ea.
Nu te cunosc, n-o sa te cunosc niciodata, deci n-am cum sa vorbesc despre cineva pe care nu-l cunosc.
De ce ocupaţi spaţiul degeaba pe TPU? Numai persoane, gen tu, care n-au lipsă de ocupaţie sau nu gândesc pur şi simplu ar pune asemenea întrebări.Ai aflat părerea mea despre tine la o primă "vedere".
Esti draguta...:X...Si nu conteaza ca POATE nu tu ai facut comicul acela pe care toata lumea zice ca l`ai plagiat.Mie una nu imi pasa daca ai plagiat.Ce e asa important? Era doar un comic.Nu trebuia sa sara toti cu gura pe tine.Revenind la intrebare.Mie mi se pare ca esti draguta!
Srry nici n-am zis ca eu is in poza... am zis cum va par ca pers nu cum arat.
Nu avem ce sa credem, pentru ca nu te cunoastem.
Daca te-am fii cunoscut, poate credeam ceva
84738493 întreabă:
AlicefromWonderland15 întreabă: