O surpriza placuta de orice fel care imi face un folos mie pe o perioada lunga de timp. Nu pot sa zic un lucru anume pentru ca imi doresc multe. Nici nu ma astept la mare lucru (chiar nimic) pentru ca nu vad posibilitatea.
Sa ninga. 8->
Ah, si astea :
https://www.cartidesuflet.ro/......tluri.html
Tu ce anume iti doresti?
Ninge deja Nu am auzit de cartilea astea, sunt bune?
Eu nu m-am hotarat inca, mai astept putin poate imi vine o idee mai buna.
Aolo, e deja Craciunul?! Nu ma incalzeste cu nimic daca ninge in alte orase, eu ma simt ca in Londra de mai bine de o saptamana.
Ar trebui, o sa aflu dupa ce le citesc.
Da, este zapada aici si e frigggggg Lasa ca vine si la tine, presimt ca iarna aceasta va fi una grea.
Bani necesari sa imi termin casa sa pot pleca o dată de unde ma aflu ca imi ies peri albi.
Un concediu de vreo 2 săptămâni așa sa pot sa dorm liniștita . Restul le facem noi pe toate .
Nu se poate, trebuie sa fie ceva acolo care ti-ar putea face sfarsitul de an putin mai bun
Nu, eu am deja bagheta Inca nu stiu, trebuie sa ma mai gandesc.
Sa mi-l petrec alaturi de cei dragi, ceea ce e imposibil, ce putem face, sa ne bucuram de fiecare clipa traita, si sa invatam din esecuri si sa incercam mereu sa ne depasim conditia materiala, fizica si spirituala =ma refer la meditatie
Absolut nimic. Sa ma simt bine, psihic si fizic. In rest... sa fim sanatosi.
N-ai idee ce poate sa incapa in sacul ala, chiar si cativa oameni daca sunt transati corespunzator