... mai ales aia mintala, pe care toti o trec cu vederea, daca daca iei romanii la bani marunti, cel putin un sfert sin deranjati binisor la bibilica.
Sincer? o resetare completa a planetei si a umanitatii fiindca am uitat complet ce inseamna sa fim oameni.
Stii cum este, in alte tari alcoolismul este considerat o boala, in Romania daca nu bei te intreaba oamenii daca esti cumva bolnav
Eu mai știu ce e imposibil și ce nu e că sa faci un lucru imposibil sa devină posibil trebuie sa iei inițiativa sa faci ceva în privința asta daca vrei sa schimbi ceva... Eu, pana mea nu fac nimic. lenea e mare ce sa faci. doar o blonda mă poate face să mă schimb, adică iubirea.
Asta se poate intampla doar dupa o catastrofa si rezultatul nu ar dura mult oricum...
Pai na, la citi bani intra la buget de la asta... e mai simplu sa pui taxe pe vicii decat sa te bucuri de beneficiile pe care le are bugetul dintr-o populatie sanatoasa si cu pofta de viata. Fara a intelege prin "pofta de viata" chef de baut si de fumat.
Pai nah, trebuie sa vina de undeva banii la buget, altfel nu mai vedeai tu fantani cantatoare si borduri noi o data la 6 luni
Nu ai tu suficienti bani pentru a le atrage pe cele care cauta asta
Nu vreau altceva decat sa am timp sa ajung macar o data la patinoar anul asta
Pai asta nu e foarte greu, gasesti tu cateva ore libere acolo si pentru patinoar
Pentru mine nu vreau nimic, vreau doar ca toata lumea sa fie sanatoasa si fericita.
Va doresc pace in suflet tuturor.
Domnul sa va binecuvanteze!
Imi doresc un telefon nou pentru ca asta vrea sa moară și eu nu-l las. Poate ne aude acel bărbos.
Sa fiu langa persoana iubita, dar stiu deja ca asta nu se va intampla. Poate va fi mai bun 2021. Sarbatori fericite!
Se va intampla anult viitor atunci. Va fi mai bun cu siguranta Si tie.
Emanuela347 întreabă: