| SkandallKamataru a întrebat:

Aveam contract la Telekom dar nu mi-am facut pe numele meu, mi-am facut pe un nume fictiv.
Cand m-am saturat de serviciile lor de 2 bani, am scos si am trecut la digi, insa mai aveam de plata cativa lei.
Acum ma suna r4tatii pentru 3 lei datorie, ca s-au aplicat penalizari, ca nu stiu ce si am de plata acum cateva sute de lei, mi-au spus ca ma dau in judecata.
Eu nu platesc nimic, pai ce eu is prost de la 3 lei sa ajung la sute de lei? Iesiti ma dati-va drc de ciume, le-am spus sa ma dea in judecata ca nu are ce sa se intample laughing) Pe cine sa dea in judecata? Pe Skandal Dumitrache? rolling on the floor rolling on the floor laughing Prea pr0sti oamenii.
Plus ca n-am nimic pe numele meu, ma doare-n pix de ei si de toata compania lor de fraieri laughing

9 răspunsuri:
| vatadezahar24 a răspuns:

Mai bine plăteai aia 3 lei și te lăsau în pace

| SkandallKamataru explică (pentru vatadezahar24):

Nu-s chiar 3 lei erau vreo 3 milioane da ma rog laughing

| vatadezahar24 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Nasoală situație, cred ca cel mai ok e să platesti, ca sa nu te mai complici atât.

| mastadont a răspuns:

Dacă erai băiat deștept închideai contractul, că doar e legal să-l închizi și înainte de termen dacă nu mai ești mulțumit și scăpai de toată tevatura asta.
Te găsesc ei stai tu liniștit când au de luat mulți bani, dar mai lasă să treacă timpul să ți se mai adune și doar dup-aia trimit rechinii.
Ai grijă doar să nu intri și la fals în acte dacă le-ai dat alt nume.

| SkandallKamataru explică (pentru mastadont):

Ma p1s pe ei nu au ce sa-mi faca, nu am nimic pe numele meu, sa vina rechinii la mine la usa ca le f si o bataie

| SkandallKamataru explică (pentru vatadezahar24):

Nu platesc nmic, dau pe ei maxim o flegma intre ochi.

| vatadezahar24 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Faci cum crezi rolling on the floor

| Dragobeta a răspuns:

Daca ai fost prost sa nu platesti cei 3 lei, acum vei plati mai mult. Te gasesc ei, nu avea grija.

| SkandallKamataru explică (pentru Dragobeta):

Nu platesc nimic, ce poate sa-mi faca? Ma baga la puscarie? Maxim le dau o mumu rolling on the floor rolling on the floor