| RAY a întrebat:

Aveti incredere in sexul opus sexului vostru?

18 răspunsuri:
| Rockafellas a răspuns:

Salut. Nu generalizez dar in proportie de 99% am incredere. Bafta

| Terente20 a răspuns:

Eu nu mai am incredere nici in mine dar apoi in altii. ieri aveam 600 de mii pe card, ii pastram ca sa platesc netul si ce zic, ba hai ca-i scot, imi iau 2-3 beri si pe urma ma duc sa platesc netul. mi s-a deschis apetitul, m-a luat lenea si si zic "bag p... in el de net, daca mi-l taie astia asta e..."
si am baut toti banii

| drogh a răspuns:

Depinde. Dacă a trecut mult timp şi am văzut ce fel de persoană este şi merită încrederea mea, i-o dau cu cea mai mare plăcere, dar dacă este un profitor şi are doar gânduri perverse, mai bine să mă scutească.

greece12
| greece12 a răspuns:

La ce produs de lux a devenit azi increderea,unde sa-l mai gasesti,dragul meu?happy
Iti pot spune,asa frumos, da, am incredere in oameni, dar adevarul este altul si naivitatea poate fi platita scump.
Pentru ca increderea se castiga extrem de greu si se pierde intr-o secunda.
Sunt totusi o norocoasa, pentru ca am in jur cateva persoane in care am incredere totala!

| Azµre a răspuns:

Sigur că da happy, de ce nu aș avea?

| darrio2007 a răspuns:

Da.Am incredere doar in unele persoane.Care pe parcursul timpului mi-au dovedit-o cu prisosinta.

| SinfulDesire a răspuns:

Doar in anumite persoane

| DNSK a răspuns:

N-am nici in mine, dar in restul?

| Manuellllaa a răspuns:

DA.Am un coleg si imi e ca un frate, ii spun totul, absolut totul, barfim anumite fete si stiu ca el nu ma va trada.

| BSwwatch a răspuns:

Eu sunt de parere ca increderea se castiga si vine si odata cu respectul respective-i relatii!

| QueenOfSpades a răspuns:

De fapt, am mai multă încredere în băieţi decât în fete. Femeile sunt scropii de obicei şi în marea majoritate a cazurilor n-ai cu cine să te înţelegi, parcă-s bătute în cap. Nu generalizez, însă. Cunosc şi multe tipe ok.

| RAY explică (pentru QueenOfSpades):

Esti fata?

| QueenOfSpades a răspuns (pentru RAY):

Da.
Credeam că e evident, după username.

Da e evident, dar e ciudat tu ca fata sa spui asta

| QueenOfSpades a răspuns (pentru RAY):

De ce? laughing

Mereu fetele imi spun, noi suntem sfinte, noi iubim sufletul baiatului, si cand le spun ca fetele care le cunosc sunt ipocrite imi spun nu ai nimerit fata potrivita

| mona a răspuns:

Am incredere dar nu 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îmi pasă de sexul persoanei respective, și nu, nu prea am încredere. De-aia am puține secrete.