Intrebarea aceasta am auzit-o la vax populi ieri
Aleg politia, nu toti sunt incompetenti. Daca vine unul sa te omoare politistul are arma, popa are crucea.
Depinde laSoledad, prejudecatile nu sunt sanatoase,ca ateu as putea spune ca cu un polițișt, dar asta nu inseamna ca toti preoti sunt lipsiti de incredere, in cea afirma preoti despre religie nu cred, dar iti daca exprima si alte pareri, poate are dreptate omul, sincer eu cand vad polițiști nu ma simt in siguranta
Pai si TPU-ul e tot un vax populi, aici dai de raspunsuri cel putin la fel de comice.
Daca vine unul sa te omoare, majoritatea politistilor n-au vesta anti-glont. Asadar, ala te omoara si pe tine si pe politist, daca ar fi un caz la fel de nefericit ca in SUA, dupa care tot de popa dai, care vine si el cu crucea din dotare
Am incredere in preoti ca o sa faca o slujba, sau orice alt ritual, daca ii plateste cineva, iar in politisti ca vor procesa o plangere, daca am avut grija sa iau numar de inregistrare, si daca vad ca politistul nu e de buna credinta, fac plangerea direct la procuror. Am increderea si in jandarmerie, ca o sa imi dea sambata, 10 august, la Victoriei, cel putin cu ceva gaze lacrimogene.
Sper ca nu, se pare insa ca s-au luat deja masuri ca sa se provoace violenta. Pe scurt, au autorizat si o a doua manifestatie, nu prea departe, care va fi usor de manipulat. Sper sa le fie frica de noi, ar fi si timpul, peste un an ies de la putere. Se pare ca in ultimul timp am devenit foarte multi. Or sa fie provocari, dar sper sa rezistam provocarilor; altfel nu as merge.
Pai daca nici dracnea din puscarie nu mai e de acord cu ce se intampla la psd, e clar! Am devenit multi +1. Avem majoritate. =))
https://www.youtube.com/watch?v=eEzTY7C2pWM
Stai putin, eu nu am cum sa fac parte din acelasi grup cu Dragnea. Lui Dragnea nu ii place ce se intampla in PSD, dar mie imi place, caci se duce de rapa. Am vrut sa spun doar ca grupul care se opune prin manifestatii si care sustine independenta justitiei, nu stiu cum sa il numesc, a crescut mult, judecand dupa vizualizarile materialelor care il reprezinta.
Recunosc ca asa ceva nu am vazut nici in filme.
Cunosc atat politisti care isi iubesc meseria si dau dovada de devotament, cat si politisti care prefera sa inchida ochii cand apar nereguli. Cat despre preoti... tot respectul pentru cei care ajuta familiile nevoiase, ajuta cu vorbe bune. Cand vorbesc cu bunica mereu imi zice ca trebuie platita contributia, ca se face cos, ca trebuie nu stiu ce fel de lumanare etc. De 2 sau 3 ori pe an ajung pe la biserica.
Nu stiu, depinde de persoana. Nu pot generaliza spunand ca toti politistii sunt prosti sau ca toti preotii sunt doar dupa bani si masini scumpe.
Dacă mă pui să aleg între un preot și un polițist, mai bine aleg preotul după toate „chestiile" astea întâmplate prin țară
Sa aleg între a imi fi violat copilul de preoți pedofili și sa fi lăsat sa fie violat de către politie incompetenta... Greu.
Politia e acolo numai cand trebuie sa te amendeze, asa ca mai bine Stau langa un preot.
Intrebarea nu e exacta. De ex am incredere in politia de frontiera. tu soledad?
Am intalnit si preoti de nota 10, dar si politisti. Totusi, am intalnit si polul opus, dar mai multi poiltisti in aceasta categorie decat preoti, surprinzator.
AlexandraAle121 întreabă: