| laSoledad a întrebat:

Aveți mai multă încredere în preoți sau în polițiști?

44 răspunsuri:
| PitR a răspuns (pentru laSoledad):

Ba m-am prins breh! Da' am zis si eu ca tot ii vad ca se dau fete mari ca ei nu fac politica si nici nu stiu ce-i aia. rolling on the floor Eram subtil laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiecare pădure are uscăturile ei, aşa şi aici. Sunt preoţi meritoşi şi poliţisti profesionişti.
Pa, pa.

| laSoledad explică (pentru PitR):

Foarte subtil.
Asa e. Ei se dau impartiali. Dar numai in fata enoriasilor se dau impartiali. laughing

| laSoledad explică (pentru Legiuitoarea):

Adevarat.

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde la ce incredere te referi. Daca e vorba de secrete, in preot as avea incredere, desi sunt ateu.
Daca ar fi vorba de eficienta, preotul nu ajuta la nimic.

| laSoledad explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nici toti politistii nu-s asa eficienti. Unii. Mai rau e ca de cativa ani buni incoace e vorba de un intreg sistem ineficient.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru laSoledad):

Am auzit de la persoane diferite, ca in Constanta si Bucuresti, politistii se tem de tigani. La mine e invers, politia e ce trebuie.

| Maia55 a răspuns:

În niciunii.

| laSoledad explică:

Bravo.

| whatevernvm a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai lângă preot dar nu sta cu spatele ca știe el ce face

| Lucian4 a răspuns (pentru laSoledad):

Sa nu vina cotropitoarele moldovenelaughing))))) aa vax polpulimea de la tara (doare de acolo se a interviu) jurnalism echilibrat...

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Politisti

| StrongHeart a răspuns:

Am incredere in calugari, nu in preoti.
NU am incredere in politisti si nu voi avea niciodata.
Doar daca observ ce fel de persoana e si putem purta o conversatie, dar in general chiar sunt foarte sceptic, ironic si incerc cat pot sa nu ma las dus de nas de oameni in diferite pozitii sociale. Funda?

Întrebări similare