| Kídυ a întrebat:

Aveti nume de hi5`uri noi? Mai de fite sau ceva de genu? Numai am inspiratie!

Răspuns Câştigător
| MeGhosta a răspuns:

Ɔɛ Ƭɛ ƲιƬι βωα? :]]
Ƶιcι cαм ғιтƨɛ! Ƭɛ αƨcʋℓт αтɛит. Ɔнιαя cяɛʓι cα`мι ραƨα?
Ƥαρʋƨнα Ƭнα Ғяαιɛяɛ`
ѦƖƧƧтιզʋɛ Ғσяɛʌɛя`
ƤιƬƨιƤσαИcα ИɛѴɛя`. Ɔɛяʋℓ тĦαʋ ҒσяɛѴɛя :ϰ
Ƥяιитƨɛƨα Ƭнα βωαα`:*

Fundaaaa`big grin?

15 răspunsuri:
| User a răspuns:

Numay s3 skrye dezleg@t bueeyyyy. Asta e cel mai fitosbig grin

| Mjdolhfi a răspuns:

Ce pitilaughing

| cosima11 a răspuns:

De ce vrei sa ai nume de "fite"? sa dai in pitipongeala? nu cred ca ti-ar place sa ajungi pe pitzipoanca.org dar daca mai continui asa, nu mai ai mult pana te vedem acolo. fara suparare. cu buze umflate, cu expresia "fata" cu nu stiu ce impopotonaturi.oh go on [nu stiu daca si tu te folosesti de astea, dar de buzele alea umflate cu siguranta]. cred ca esti frumoasa si asa simpla, nu trebuie sa te iei dupa feşăn ca sa fii celebra...

| cosima11 a răspuns:

Draga mea nu team facut pitipoanca.am zis ca daca o sa o continui asa, o sa devii una.mai intai invata sa citesti si sa intelegi exact ce am scris, nu sa interpretezi dupa bunul tau plac.mersi pentru stupidu` si nefolositoru`, asta nu ma ridica nici nu ma coboara. oricum esti o scumpa:*e clar ca, in ziua de azi se vede cu ochiul chiar intre deschis ca nu ai ce discuta cu copiii "fitsosi". pa Fathă

| MeGhosta a răspuns:

Ia lasatio in pana mea in pace.waiting.In plus ea nu a jignit, poate nici tu @andrada dar totusi... site`ul asta e facut pentru toti fitosii, cocalarii, manelistii rockerii si chiar emo bine?winkingeu am ajutat`o.si uite acum mia folosit o idee "ƤιƬƨιƤσαИcα ИɛѴɛя`. Ɔɛяʋℓ тĦαʋ ҒσяɛѴɛя" si ma bucurwinkingsi e doar asa la vrajeala cu "fite"

| MeGhosta a răspuns:

Stiu cum e ma! vtongue Dasta si tiam luat aparareawinking daca pui o intrebare incep sa se dea super tari... dar nu sunt si sa bage raspunsuri la caterinca oh go on nu merita sa-ti bati capul cu din astia thinking vezi ca tiam trimis cerere de prietenie oe hi5 big grin ma cheama ♫♫☻¤™Ѵσɢʋɛ¤☻♫♫ tongue si id tau nu merge sa il bag in lista thinking

| MeGhosta a răspuns:

Ia hi5 meu http://deewtzasweetgirl.hi5.com imi trimiti solicitare si ne dam id la comm ca aici.neah:-j

| Amaliutss a răspuns:

Mai terminati...kidutsu:X e noua, si vrea nume` pentru hi5 la moda...cu fite,asta caut si eu,da` asta nu inseamna ca`s pitsi sau altceva, andrada daca tuu` nu ai ce face, du-te la cratitsaa ca`tsi sta binelaughing

| Kídυ explică:

Uite tu nu`s pitsipoanca ok? nu am jignit pe niemni. sunt noua pe aici pana mea nu stiu multe dar na... am vrut doar un ajuror intelegi? happy nu sa ma faceti voi pitipoanca sua nu stiu ceoh go on

| Kídυ explică:

Mersi MISStiqueAldutsSs, esti o dulce! :* In fine nu conteaza ce zic ele nu ma intereseaza, dar na se mai gaseste cate una care se crede mai superioara sa comenteze oh go onin fine.straight face

| Kídυ explică:

Dami tu id`ul tau ca`l bag eu in lista :X:X si meris pentru sfaturi princess:X

| Kídυ explică:

Auzi mamibatting eyelashes numai imi zice ftata ca nu halesc am numewinking nu`mi zici pe nume numai imi zice nimci papusa happy

ok?

si na. sunt noua. si d eobicei sunt multe care se cred ca tine mai superioare si na oricum nu ma intereseazawinking

| Kídυ explică:

Vise spulberate vorbesti al adresa mea? oh go on straight face

| raluca_3841 a răspuns:

No music no music, Fata D3 FiTz3...happyhappy fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e mama aici?laughingoh go on