Da, eu cred ca am o imaginatie bogata, mai ales in visuri. Intotdeauna imi imaginez lucruri care niciodata nu s-ar putea intampla, si totusi sunt atat de frumoase...deci e clar ca imaginatia mea ma poate duce si unde vreau, si unde nu vreau...
Imaginatia mea
Numai profa de romana stie ce pot face cu un morman de foi albe si o duzina de pixuri
Pana...departe.
Dar nu imi folosesc imaginatia aiurea... mintind sau inventand lucruri... o folosesc in compuneri...desene.
@enigma in privinta ta sunt sigura
@bro stiu stiu stiu, nu trebui sa mentionezi
O singura data am ajuns in al 9-lea cer, am vazut stele verzi si m-am trezit la realitate.
Momentan imaginatia mea a ajuns doar pana prin alte galaxii...nu stiu pana unde mai vrea sa meargaaa
Daca ai sti pana unde ma duce imaginatia mea si cum o folosesc ai ramane uimita ...
bine... o mai folosesc si la scoala da ala e scop nobil ca trebuie sa iau nota mare macar la literatura
Pana unde ceva o forta mare imi da una, cum sa explic parca ceva ma intoarce si imi zice e prea mult pentru tine.sa fiu mai explicit ma gandesc daca dumnezeu este creatorul nostru atunci cine la creat pe dumnezeu cum e posibil ca dumnezeu sa fie din totdeauna