De obicei nu, dar nu pentru ca mi s-ar parea ca ar fi ceva gresit, mai mult din cauza ca nu am suficienta energie pentru a face fata contradictiilor.
Si mai ales pentru ca, desigur, "cui ii pasa?"
Din moment ce persoana respectiva a luat aceasta decizie de a ma ignora de ce sa ma milogesc obsesiv de ea? fiecare are dreptul sa te ignore, ignor pe cine ma ignora e dreptul lui sa faca asta si dreptul meu, nu te nasti sa traiesti /placi tuturor, important e sa fi impacat cu tine insati
Ar trebui sa fii un presedinte bun man
Nici intr-un caz nu mi-as amesteca viata in mizeria asta de politica, prefer sa fiu doar un simplu cetatean.
Asa ca idee
As vrea sa vad cum ai conduce tu o tara
Hehehe,cate n-as face.
Asa ca idee
Cu ce ai incepe? Cu fotbalul presupun.
Nu toata lumea e microbista, dar nu era era ideea asta, am vazut cativa oameni din politica interesati de fotbalul de la noi, dar fotbalul de la noi e in moarte clinica de cativa ani, numai petarde.
Oare Iohannis e microbist?
Asta chiar nu stiu. Poate e fanul unei echipe din Germania, el avand origini nemtesti.
De asta nu mai castiga Romania nimic...
Nu se mai investeste in liga din Romania de multi ani, inainte era mai frumos fotbalul, nu doar in liga 1, dar si in toata Europa, unde erau echipe superbe, mai clasice. Acum arabii au pus stapanire pe fotbal, ceea ce este trist.
Dar tu ce ai face?
Am spus ce as face. Eu incerca sa vad de ce e asa. In general eu nu judec. "Nu judeca pentru ca in cele din urma tu vei fi judecat" mai stii?
Cum sa nu stiu?
Stiam ca stii. De asta Il las pe Dumnezeu sa judece ce este corect. Eu am incredere.
Asa sa faci!
Esti cumva suparata? Semnul exclamarii imi pare amenintator
Nu cred!
Bine
Da!
Astea cu ignoratul sunt momente. Adica a existat un motiv pentru asta. Oarecum.
Ce s-a mai intamplat acum?
Nimic.
Daca zici tu
Da. Eu zic!
Încerc să aflu de ce face asta dacă nu ştiu motivul şi apoi dacă mi se pare că am greşit cu ceva încerc să remediez cumva situaţia, dacă pur şi simplu nu mă suportă, atunci da, voi ignora şi eu acea persoană.Nu pot să mă agăţ de cineva care nu mă vrea în preajma sa.
E intr-un fel o imaturitate, dar de ce nu?
Imi place sa ii platesc cu aceeasi moneda si inzecit!
Pai daca o persoana anume te ignora tu de ce ai baga-o in seama? poate face asta din motivul ca nu te place, pana la urma nu toti pe care ii cunosti o sa te placa, nimeni nu e perfect.
Dacă o persoană mă ignoră și într-un final ajungem să nu mai vorbim, după care, ipotetic, s-ar întoarce, n-ar mai avea la cine.
Nu aș continua să vorbesc niciodată cu o persoană care-mi dă motive să plec.
De ce mereu deviez? Fml
Oricum, în general vorbind, nu plătesc cu aceași monedă, prefer să ignor.
Mereu pe fază
Bine faci!
Obviously.
Da,uneori fără să doresc procedez astfel, pina cînd coinstetizezi, nu consider ca neapărat acest lucru este o dovadă de imaturitate.
Inca incerc sa aflu cum am murit. Daca cineva m-a omorat, o sa i-l livrez lui Lucifer.
mad000004 întreabă: