Incerc sa nu ma atasez. Nu am zis ca imi si iese. Deja de la prea multe dezamagiri te saturi si iti vine sa renunti la toti si sa nu mai vorbesti cu nimeni.
Si ca tot ai zis de atasat. Mie mi se intampla ceva de genu: cunosc o fata, ma inteleg bine cu ea, povestim, iesim la un film, etc. La inceput nu pot sa zic ca imi place dar petrecand timpul cu ea ajung sa ma atasez si dupa vine aia cu friendzone.
Empatizez cu persoanele cu care vorbesc online. Dar mă atașez doar față de puținele persoane care simt că aduc o contribuție importantă în viața mea. Care îmi deschid orizontul, care mă fac să accept noi provocări. După cum e firesc odată ce nu mai vorbim treaba asta scade în intensitate până devine o fantomă. Nu poți fi atașat în mod activ de ceva ce nu mai există. Însă persoanele acestea fac parte din cine sunt eu, sunt o cărămidă din fundația personalității mele. Nu am cum să le uit. Mi-ar fi și greu să o fac dat fiind că eu chiar nu conversez cu oricine. Anumite chestii îmi aduc aminte uneori de ele. Atunci simt nostalgie, bucuria de a le fi cunoscut și recunoștință pentru lecțiile predate.
Nui frumos sa ne legam de stilul unui om sau de cat lung are parul, una se va gasi sa-l placa si asa
Eu nu visez că x devine iubita mea. Eu vreau să văd ceva concret iar dacă nu văd, plec. Eu sunt extrem de serios în tot ceea ce fac și fac cu pasiune însă sunt oameni care te duc unde vrei tu și după îți dau cu șutul și tot așa, în continuu, și așa viața devine plină de supărări și dezamăgiri. Mai bine să fii respins din prima, crede-mă. Însă sunt idioți care nu înțeleg respingerea și tot ei se plâng după.
Primul aspect este aspectul fizic dar apoi conteaza si caracterul omului, eu nu jignesc pe nimeni cand spun asta pur simplu spun adevarul, nu-mi place cearta la mine la intrebare, va rog sa incetati cearta amandoi
Gata terminati cu cearta asta fara rost, pe TPU fizicul nu conteaza, nu asta e scopul si ajutorul resiproc
Subiectul acestei intrebari nu e aspectul fizic a lui, cei drept asa e urati si naspeti sunt bagati acolo, nu-mi place cearta
Ai dreptate tu esti o fata directa, sincera nu ca multe ipocrite, asa era si fata aia, iar te enervez stiu
De ce sa fiu mincinos? Am patit-o si o recunosc ca m-am atasat, eu de obicei ma atasez de oameni destul de repede,, imi intra la inima
Cam timp stai dupa o fata? sa spunem ca te intarnesti cu o fata si ea isi da mesaj si vorbiti zilnic apoi afli ca esti ca un frate pentru ea ce te faci? fetele sunt greu de decifrat asta pentru ca ele cred ca noi cautam prietene de sex opus nu doar iubite, asa ca fatuca va profita de tine isi va da senzatia ca sunteti iubiti cand ea e cu altul
E posibil atasamentul emotional daca persoana cu care vorbesti e pe aceeasi frecventa cu tine. Dar atasamentul asta emotional nu e dragoste ci doar prietenie. Nu mi s-a intamplat niciodata sa ma indragostesc virtual In schimb de peste 10 ani am vreo 2-3 prieteni virtuali pe care nu i-am vazut niciodata pe viu, doar in poze.
Daca la mine,, efectul " asta apare si in viata reala, bineinteles ca apare si in mediul virtual. Insa e putin mai slab. Da. bineinteles ca o fac. Fie ca vreau sau nu, tot o sa se intample la un moment dat. Si nu inteleg de ce. E chiar frunstrant. Insa stii ce e ciudat? Se intampla asta numai la fete. De exemplu, am un prieten in mediul on-line pe care-l cunosc de 4 ani si daca deodata nu as mai vorbi cu el, m-ar durea undeva. Insa cu o fata, daca as vorbi timp de o luna, si dupa nu as mai face-o deloc, m-ar durea. nu stiu cat de mult dar m-ar durea.
Asa sunt eu, ma atasez repede de fete. Cine stie de ce,, diavol" o sa dau intr-o,, buna" zi, ma voi atasa de ea prea mult si o sa am de suferit. (asta fiind in viata reala). Daca ma intalnesc cu acea persoana fata in fata si totul decurge bine atat virtual cat si in viata reala, ei bine. ma atasez mai repede.
#muiesentimente! :'(
E un chin pentru tine atasamentul in general fata de cineva? E un junghi pentru ca nu tu decizi? ))))
Si il uiti repede?
O durere in posterior, ghimpe în talpă și cum vrei sa ii mai spui. Dar ce bine mă cunoști
Stii cumva vorba ' Fie roata si patrata, tot se intoarce ea o data' cam asa se intampla in viata, intotdeauna va exista o compensare,, primesti si binele meritat cu varf si indesat intr-un moment al vietii, am primit destul rau in viata mea, dar am primit apoi mult bine, un bine pe care il meritam.
Eh... doar am retinut niste lucruri pe aici pe care le-ai spus, mai mult de atat nu te cunosc.
Am niste prieteni de cativa ani. Unul de 24 de ani, il stiu de 3 ani, nu l-am vazut ever (doar webcam), dar m-as simti oleaca dezamagit sa stiu ca mi-ar da block sau ceva.
Meh... Ca e real life ca e online tot nu ajungi sa cunosti un om cu adevarat. Am ajuns sa nu mai investesc sentimente in nimeni.
Auzi aici printesa. Ce te roade parul meu? Ai tu grija de el? Il speli tu cumva? Nu. Deci chiar nu e problema ta. Sunteti penibili toti pe care va freaca grija legata de aspectul meu fizic. Asa ca spala-te la gura dupa ce vorbesti rahaturi ca pute. Ma cunosti personal sa stii de ce oameni sunt inconjurat si cu cine ies? Nu. Data viitoare cand vii cu atacuri la persoana gandeste.
Esti femeie? Uaaau nici nu am stiut. Daca eu am crengi tu ai ramuri. Din moment ce nu esti in stare sa iti setezi o poza de profil se vede ca esti o complexata de cum areti.
Da cine te crede ca ai avut. Si chiar se blocheaza de la mesaje? Pe bune? Nici nu imi vine sa cred asa ceva. Deci faptul ca esti naspeta blocheaza siteul. Extraordinar.
Nu ma intereseaza ca ai avut poze cu tine acum cateva luni, in prezent nu ai, deci esti o persoana fara chip. Asa ca lasa aerele astea de diva pentru cand mergi in club la bizonii tai ca poate doar aia te suporta, desi ma indoiesc. Du-te la mica-ta si taicat-tu si spune-i sa te bata putin ca prea rasfatata te-au crescut.
Asta cu astepti cu zilele o bagi numa asa ca sa te scoti.Nu am stat niciodata mai mult de o zi ca sa mi se aprobe.
Deja bati campii si prostia ta emana o putoare. E putoarea existentei tale. Ai venit aici sa te iei de mine cu ce motiv? Ca esti tu mare scula in bascula? Faptul ca te-ai luat de aspectul meu fizic denota ca esti o fiinta inferioara complexata de aspectul tau. Cand te iei de un om pentru cum arata inseamna ca tu ai o problema. Asa ca du-te si da o fuga la psiholog. Esti o fiinta care nu e sigura pe ea, pe cum arata. Eu sunt multumit de cum arat, nu e problema ta parul meu sau bratele mele. E o vorba, cine te place, te place asa cum esti. Ce ai facut tu a fost atac la persoana in mod direct ceea ce un om cu capul pe umeri nu o face.
Se poate sa te asezi de cineva online, dar cum Florin Salam spunea ochii care nu se vad se uita sau frumusetea sta in ochii privitorului, scuze am uitat ghilimele pentru citat.
Oarecum. Dar mă atașez la modul: "dacă de mâine pur și simplu încetăm să mai vorbim, nu mă afectează".
Nu prea :p
Atentie eu vorbesc de virtual da, nu ma refer real
Da, Ray. virtual.
Ai grija cu cine vorbesti atunci, dezamagirile vin mereu cand nu te astepti
Știu. Culmea e că vin de la cine nu te aștepți.
Tu nu meriti asta sys, dar ele vin mai ales la cei cu asteptari mari sau la cei care pun suflet
Nu este vorba că merit eu sau nu, e vorba că oamenii pe care ii consideri apropiați dezamăgesc cel mai mult.
Te cred sys
Nu zic de cazul asta cu Ray no ca aici am vazut ca il iei la caterinca
Zic la modul general de a profita de cineva.
Cand am parasit prima data comunitatea asta a fost pentru ca nu ma mai tinea nimic aici. Vorbeam cu o persoana extrem de mult dar dupa a disparut in nean. Am incercat sa dau de ea dar degeaba. Si nu am mai avut ce activa. De atunci incerc sa imi dau seama cu cine merita sau nu sa vorbesc.
Pentru ca pretentiile sunt foarte mari, iar candva clachezi, gresesti pentru ca e omeneste.
Dar tot omeneste mai e atunci cand ai puterea sa acorzi inca o sansa, dar depinde si cum te-a dezamagit si cat de grav e ceea ce a facut/
As vrea sa primesc și eu macar jumătate din șansele pe care le-am acordat
Prima parte e pentru tine si a doua pentru Ray. Poate nu m-am facut inteles asa ca o sa mai explic ce voiam sa zic: unele persoane iti dau voie sa profiti de ele pentru ca mai apoi sa poata profita ele de tine si tu sa nu poti face nimic. Sper ca acum m-am facut inteles.
De lista aia am vorbit si eu,asa o numesc eu zona morti,dar din pacate nu vreau sa fiu fratele tau sau sa ma vezi ca un prieten, amic, eu de la fete imi doresc sex, relatie atat nu sa fiu fratele lor, amicul lor, o mandruta m-a tinut 2 ani in lista morti avea iubit smechera m-a facut era inteligenta
Incerc sa nu ma atasez. Nu am zis ca imi si iese. Deja de la prea multe dezamagiri te saturi si iti vine sa renunti la toti si sa nu mai vorbesti cu nimeni.
Si ca tot ai zis de atasat. Mie mi se intampla ceva de genu: cunosc o fata, ma inteleg bine cu ea, povestim, iesim la un film, etc. La inceput nu pot sa zic ca imi place dar petrecand timpul cu ea ajung sa ma atasez si dupa vine aia cu friendzone.
Mi s-a intamplat si ...inca sesizez ca nu a disparut, desi nu am mai vorbit de ceva timp cu respectiva persoana. multumesc, mi-ai amintit ca trebuie sa fac ceva.
Sper ca de mine nu
XD nu stai calm
Ok
RAY întreabă: