| RAY a întrebat:

Aveti tendința de a va atasa emotional de cineva cu care vorbiți doar virtual?

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

Incerc sa nu ma atasez. Nu am zis ca imi si iese. Deja de la prea multe dezamagiri te saturi si iti vine sa renunti la toti si sa nu mai vorbesti cu nimeni.

Si ca tot ai zis de atasat. Mie mi se intampla ceva de genu: cunosc o fata, ma inteleg bine cu ea, povestim, iesim la un film, etc. La inceput nu pot sa zic ca imi place dar petrecand timpul cu ea ajung sa ma atasez si dupa vine aia cu friendzone.

100 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

De ce sa fiu mincinos? Am patit-o si o recunosc ca m-am atasat, eu de obicei ma atasez de oameni destul de repede,, imi intra la inima

| RAY explică (pentru Drimmero):

Si tot la fel de repede uiti de persoana respectiva?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Am memoria foarte buna, incape un tera aici in bibilica mea, trecand la subiect, depinde cu ce fel de persoana interactionez, de obicei eu stiu exact ce am discutat dupa ani de zile cu cineva, deci nu uit de persoana respectiva.

Ma refer cand te atasezi de cineva, cand simti ceva pentru ea, accea atasare trece rapid sau nu?

| Zaygon a răspuns:

Meh... Ca e real life ca e online tot nu ajungi sa cunosti un om cu adevarat. Am ajuns sa nu mai investesc sentimente in nimeni.

Nu trece deloc rapid, uneori nu trece deloc, acum depinde si de care persoane vorbim si ce impact au in viata noastra.

| RAY explică (pentru Zaygon):

Chiar daca vorbesti cu cineva zilnic prin mesaje sau real nu vei simti nimic fata de persoana respectiva?

Desigur ca da Formularul a expirat, te rugăm să încerci din nou!

| Nemessys a răspuns:

Daca la mine,, efectul " asta apare si in viata reala, bineinteles ca apare si in mediul virtual. straight face Insa e putin mai slab. Da. bineinteles ca o fac. Fie ca vreau sau nu, tot o sa se intample la un moment dat. Si nu inteleg de ce. straight face E chiar frunstrant. Insa stii ce e ciudat? Se intampla asta numai la fete. straight face De exemplu, am un prieten in mediul on-line pe care-l cunosc de 4 ani si daca deodata nu as mai vorbi cu el, m-ar durea undeva. Insa cu o fata, daca as vorbi timp de o luna, si dupa nu as mai face-o deloc, m-ar durea. nu stiu cat de mult dar m-ar durea. straight face
Asa sunt eu, ma atasez repede de fete. straight face Cine stie de ce,, diavol" o sa dau intr-o,, buna" zi, ma voi atasa de ea prea mult si o sa am de suferit. (asta fiind in viata reala). Daca ma intalnesc cu acea persoana fata in fata si totul decurge bine atat virtual cat si in viata reala, ei bine. ma atasez mai repede. straight face

#muiesentimente! :'(

Iar te-ai atasat de cineva?

| RAY explică (pentru Nemessys):

Consideri ca e mai rational sa numai comunici cu fetele astfel numai te vei atasa de nici una si asa esti in lista morti =esti vazut ca fratele lor atat, fratele la care se plang atat

Da,de robotelul TPU Formularul a expirat, te rugăm să încerci din nou!

| Bacemi a răspuns:

Empatizez cu persoanele cu care vorbesc online. Dar mă atașez doar față de puținele persoane care simt că aduc o contribuție importantă în viața mea. Care îmi deschid orizontul, care mă fac să accept noi provocări. După cum e firesc odată ce nu mai vorbim treaba asta scade în intensitate până devine o fantomă. Nu poți fi atașat în mod activ de ceva ce nu mai există. Însă persoanele acestea fac parte din cine sunt eu, sunt o cărămidă din fundația personalității mele. Nu am cum să le uit. Mi-ar fi și greu să o fac dat fiind că eu chiar nu conversez cu oricine. Anumite chestii îmi aduc aminte uneori de ele. Atunci simt nostalgie, bucuria de a le fi cunoscut și recunoștință pentru lecțiile predate.

E prietenul meu de-o viata bot-ul de pe site,, de cate ori nu m-a atentionat el... )))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se intampla foarte rar asa ceva in viata reala, cu atat mai putin in mediul online.

| Habbsha a răspuns:

Oarecum. Dar mă atașez la modul: "dacă de mâine pur și simplu încetăm să mai vorbim, nu mă afectează".

| RAY explică (pentru Habbsha):

Dar isi place sa ai o lista mare de prieteni de sex masculin nu?

| GoldenZenith a răspuns:

Da. din păcate, mă atașez prea repede, dar depinde și de cine.

| Habbsha a răspuns (pentru RAY):

Ce contează genul atâta timp cât te înțelegi cu respectivele persoane?

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

E un chin pentru tine atasamentul in general fata de cineva? E un junghi pentru ca nu tu decizi? ))))

Asa e, mai profiti de x sau de y la nevoie ala visand ca veti fi candva iubiti

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Si il uiti repede?

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Nu prea :p

Atentie eu vorbesc de virtual da, nu ma refer real

Așa-i, ce să fac și eu? Până și de tine voiam să profit, dar ești băiat deștept și nu mă lași.

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Da, Ray. virtual.

Ai vrut sa ma bagi in zona morti dar eu am refuzat prefer viata

| RAY explică (pentru Zaygon):

Asa e frate, de la un timp numai are rost sa vorbesti cu ele, respect

De ce ești așa sigur? Poate am vrut să te bag altundeva smug.

Ai grija cu cine vorbesti atunci, dezamagirile vin mereu cand nu te astepti