Să îmi permit să călătoresc prin toată lumea, să cunosc alte culturi și oameni faini din alte țări alături de care să trăiesc experiențe plăcute, inedite.
Cred că da, însă în momentul ăsta nu prea mă mai gândesc la visuri ci la realitate.
Cand eram mai mic, imi doream sa fiu Trenuletul Thomas. Visele nu devin realitate. *lacrima*
Întotdeauna mi-am dorit să fiu tratată ca o regină, sa am coroană și sa am servitori care să facă ce vreau eu.(ca Suleyman)
Mare e prostia e in tara asta, visul este sa calatoresc in jurul lumii, sa imi fac o iubita, sa zbor in cosmos, al tau care e?
Da, ca peste 10-15 ani sa am o nevasta si niste copii frumosi, sa fiu fericit si sa ajung Programator IT, dar nevasta sa fie bomba
Nu stiu daca am vreun vis, nu prea acord importanta vietii mele
Era sa mă înscriu la emisiunea mireasa pentru fiul meu și sa câștig marele premiu dar cum emisiunea a luat sfârșit asta e
Ai adus vorba de atatea ori de Salam, incat incep sa cred ca o spui in mod neironic. Are you alright?
Da. Visez să întâlnesc o fată de care să mă îndrăgostesc și care să mă iubească la fel cum o iubesc eu, cu care să-mi întemeiez o familie și lângă care, să îmbătrânesc alături de ea până când moartea ne va despărți
Ps: Dar din păcate, nu cred că se va întâmpla asta vreodată, deoarece sunt un tip prea ghinionist ca să mi se întâmple asta...