anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveți useri la block? Eu de obicei ii blochez după un răspuns, îți dai seama din start cat ii duce mintea

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Da, acolo gasesti tot felul de specimene, oameni cifuti, prosti, ciudati, nesimtiti ca Bloody etc.

15 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Vreo 6 am blocat dar nici nu trebuia sa fac asta. În schimb pe mine m-au blocat 34 laughing care prea au suferit de ei și s-au simțit ofensați cu ce răspunsuri le dădeam.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreo 19.

| goguPatent a răspuns:

Nu am niciunul.
Am observat că 90% din cei care dau ignore aici o fac pentru că nu au argumente sau sunt contraziși

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am oameni la block, dar oameni aia nici nu mai intra pe TPU.

| Cheo0S a răspuns:

Se vede cat ii duce mintea. De aia ti-ai sters intrebarea fa?

| Cheo0S a răspuns (pentru Celcestietot):

Bloody e dragalas.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Nu e adevăratul bloody ala, ci un user cu name-ul lui.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Care zici ca-i adevaratul?

anonim_4396

Este greu de identificatlaughing tipa aia cu nicku cu numere de loto îl recunoaște fast am văzut cand își face cont nou, sau cei cunoscuți ei. Oricum ala nu e realul bloody happy

De ala iti pot spune sigur ca el e, cel putin ala e contul sau principal.

anonim_4396

Nu își tine bloody niciodată un cont principal, intereseaza-te Menhappy si mie mi au folosit unii nicku odată și altora, asa e pe aici laughing el nu tine mult un cont, îl șterge. ala nu e bloody crede-mălaughing

Are contul de prin 2012 si link-ul meu te directioneaza catre pagina lui, cred ca sunt suficiente dovezi laughing.

| Celcestietot a răspuns:

Deci cine este cel care mi-a comentat? Si cine este realul bloody pana la urma thinking

| LoveSleep a răspuns:

Am cativa, dar i-am blocat inainte sa imi dau seama ca ii pot sterge de la prieteni sa nu le mai vad intrebarile in notificari.