| Eteda a întrebat:

Azi am calcat un caine, ma simt atat de rau. Dar nu l-am putut evita, eram pe o principala iar niste golani aruncau cu pietre in el, a sarit in fata, la nici macar o fractiune de secunda, n-am putit sa-l evit pentru ca se circula pe contrasens si mai avem si pe unul in spate, ma simt foarte rau, ma doare sufletul, plus ca am acasa 2 caini si parca nu-i mai pot privi in ochi. I s-a mai intamplat cuiva de aici?

4 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Se mai intampla, nu te invinovati pentru ca lucrurile de genul se pot intampla oricui, macar ai facut orice sa-l eviti, era o situatie dificila care te punea pe tine in pericol, e bine macar ca iti pare rau, l-ai omorat presupun, e o vietate...dar cum ziceam, atata timp cat ai incercat sa faci tot ce iti statea in putinta sa eviti impactul poti sta impacat/a.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aceste lucruri se intampla... mereu. Asta este acum, nu poti sa mai faci nimic. Doar sa ai mai multa grija pe viitor.

Gandeste-te ca animalele sunt mai conectate la natura decat noi, el putand sa "traiasca" prin orice altceva dupa, asa ca ai grija de cainii tai si nu strica sa faci un gest frumos pentru cei vagabonzi.

| Eteda explică (pentru DoarBogdan):

Asta fac mereu, nu ma pot uita la un catel al strazii fara sa il ajut cum pot, cand eram in liceu imi dadeam banii de buzunar sa le pot cumpara lor ceva de mancare, asta fac si acum cand am ocazia. De asta ma doare atat de mult sufletul pentru ca eu ii iubesc f mult

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Văd că și în cazul lor...
....nenorocirile nu vin niciodată singure.
După ce că era lovit cu pietre, a urmat să fie și izbit mortal sad sad sad

Sărăcul cățel.