| mgtow a întrebat:

Azi am fost la biserica apoi am iesit in total 4 persoane la o cafea si o haleala de ora 14:00pm, dupa vreo 2 sau 3 ore de ras si discutii intre prieteni (eu fiind nou integrat) am plecat, luandu-ne ramas bun de la 2 dintre ei si am decis sa las pe fata care statea la juma de ora acasa cu masina ca sa nu mearga pe jos ca ploua. Dupa ce am ajuns imi zice ramas bun si coboara din masina fara sa ma pupe pe obraz doar asa si m-am simtit ca un prost. Doar pe nevasta tipului a pupato si pe el la fel iar pe mine nu, de ce? Doar eram bine aranjat si nu arat ca un negru din jungla. Arat destul de bine si tipei i-a placut masina cand a intrat in ea, batea apropo ca e misto etc. Eu nu ma asteptam sa o agat sau sa i-o bag intre picioare dar macar gestu ala de pupat voiam sa il obtin ca orice om.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum ai spus si tu, esti proaspat integrat in grup si fata nu s-a simtit bine sa te pupe, ca sa nu interpretezi tu gresit, ca s-ar da la tine.
Gestul ei a fost foarte corect si de bun simt, pentru o fata din ziua de azi.

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Asa cum ai spus, esti nou integrat in grup. Este firesc sa nu fie inca atat de familiara cu tine.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu, ori nu te-ai rugat suficient smug, ori ai avut prea mari pretenții la o primă întâlnire. Nu de alta, dar tu îndrăzneț cum ești, la a doua întâlnire, ai fi trecut direct la fapte. Ce zici tu, am văzut numai în telenovelele latino, unde toți se pupă cu toți, chiar și atunci când se fac prezentările. Iar tu cum ai trăit în Spania...
Adevărul e că nu se obișnuiește să devii prea familiar, la o primă întâlnire, după ce (abia) ai cunoscut o persoană.

| mgtow explică (pentru floresdemayo):

Oricum romancele noastre nu stiu asa de bine sa salute. Aici sare pe tine din prima spanioloaicele si oricum nu aveam intentii de sex cu ea doar sa isi faca ramas bun in conditii. Data viitoare nu mai duc pe nimeni acasa.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

N-am înțeles, româncele nu știu 'să salute' sau 'să sărute'?
Fără îndoială, fata a spus "mulțumesc", doar că tu ai fost puțin frustrat că nu și-a luat rămas-bun în felul în care ai sperat tu. Referitor la 'spanioloaice', eu chiar nu știu ce locuri obișnuiai să frecventezi pe pământul iberic, încât ai avut norocul să întâlnești doar femei gata să îți sară în brațe. Dar mă îndoiesc că toate aveau acest tupeu. Tupeul ți-l dă experiența.
Data viitoare, dotează-ți și tu mașina, cu un aparat de taxat, dacă tot aștepți o favoare fiindcă le conduci acasă. tongue

| mgtow explică (pentru floresdemayo):

Da... salutul ziceam in franta mergi la o firma sa incarci, vine gagica de la birouri pe rand la fiecare le zice bonjour si ii pupa nu iti da mana cum fac conationalele noastre cu un zambet

| LoveSleep a răspuns:

Abia te-a cunoscut, ar fi fost ciudat. Dar putea să îți zică un "mersi".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amuzant că v-ați întors de la biserică.batting eyelashes Si erati și aranjați.

Lasa ca la următoarele dăți o sa te pupe si pe tine.

Keep driving her!

| Michell0 a răspuns:

Probabil că pe cele două persoane le cunoaște mai bine și de aceea, la plecare, le-a pupat. Ar fi fost ciudat să sară la gâtul tău și să te pupe pe obraz doar pentru că te-ai oferit să o duci cu mașina acasă... Femeile sunt diferite, fratelo, iar tipa asta poate era așteptată de un bărbat și poate nu te-a pupat de frică să nu o vadă tipul care o aștepta acasă. Aparențele înșală iar la o fază de genu, un bărbat gelos dacă își vede partenera coborând dintr-o mașină străină și pe deasupra o vede că-l și pupă pe obraz pe respectivul, poate lua situația în tragic și iese o ceartă între ei de se ajunge și la bătaie. Fata ți-a mulțumit pentru că ai fost amabil și a coborât...