Dupa cum ai spus si tu, esti proaspat integrat in grup si fata nu s-a simtit bine sa te pupe, ca sa nu interpretezi tu gresit, ca s-ar da la tine.
Gestul ei a fost foarte corect si de bun simt, pentru o fata din ziua de azi.
Probabil că pe cele două persoane le cunoaște mai bine și de aceea, la plecare, le-a pupat. Ar fi fost ciudat să sară la gâtul tău și să te pupe pe obraz doar pentru că te-ai oferit să o duci cu mașina acasă... Femeile sunt diferite, fratelo, iar tipa asta poate era așteptată de un bărbat și poate nu te-a pupat de frică să nu o vadă tipul care o aștepta acasă. Aparențele înșală iar la o fază de genu, un bărbat gelos dacă își vede partenera coborând dintr-o mașină străină și pe deasupra o vede că-l și pupă pe obraz pe respectivul, poate lua situația în tragic și iese o ceartă între ei de se ajunge și la bătaie. Fata ți-a mulțumit pentru că ai fost amabil și a coborât...
Asa cum ai spus, esti nou integrat in grup. Este firesc sa nu fie inca atat de familiara cu tine.
Tu, ori nu te-ai rugat suficient , ori ai avut prea mari pretenții la o primă întâlnire. Nu de alta, dar tu îndrăzneț cum ești, la a doua întâlnire, ai fi trecut direct la fapte. Ce zici tu, am văzut numai în telenovelele latino, unde toți se pupă cu toți, chiar și atunci când se fac prezentările. Iar tu cum ai trăit în Spania...
Adevărul e că nu se obișnuiește să devii prea familiar, la o primă întâlnire, după ce (abia) ai cunoscut o persoană.
Oricum romancele noastre nu stiu asa de bine sa salute. Aici sare pe tine din prima spanioloaicele si oricum nu aveam intentii de sex cu ea doar sa isi faca ramas bun in conditii. Data viitoare nu mai duc pe nimeni acasa.
N-am înțeles, româncele nu știu 'să salute' sau 'să sărute'?
Fără îndoială, fata a spus "mulțumesc", doar că tu ai fost puțin frustrat că nu și-a luat rămas-bun în felul în care ai sperat tu. Referitor la 'spanioloaice', eu chiar nu știu ce locuri obișnuiai să frecventezi pe pământul iberic, încât ai avut norocul să întâlnești doar femei gata să îți sară în brațe. Dar mă îndoiesc că toate aveau acest tupeu. Tupeul ți-l dă experiența.
Data viitoare, dotează-ți și tu mașina, cu un aparat de taxat, dacă tot aștepți o favoare fiindcă le conduci acasă.
Da... salutul ziceam in franta mergi la o firma sa incarci, vine gagica de la birouri pe rand la fiecare le zice bonjour si ii pupa nu iti da mana cum fac conationalele noastre cu un zambet