| RAY a întrebat:

Azi am fost la mediagalaxy si vad un laptop intreb vanzator pai si data trecuta a fost la pretul asta si el spune da, inainte de asa zis black friday

ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Black Friday e o mare păcăleală și nu numai vinerea neagra ci și alte zile în care găsim reduceri de 75% prin magazine. In zilele de reduceri ori se scade din adaosul comercial ceea ce rar se întâmplă ori înainte cu 1 luna de asa zisa reducere, preturile sunt cresc fix cu 75%, iar peste o luna scad adaosul de 75% și voila, trece omul și vede pe geam 75% reducere și are impresia ca a dat lovitura. Cazul tău e unul fericit laughing) măcar era la același preț

13 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Nesimtit, misogin si ce mai vrei tu!

| RAY explică (pentru Florentina9210):

Omul ti-a facut treaba, dar e o vrajeala ofera aia aia vream sa spun

| Florentina9210 a răspuns (pentru RAY):

A, oferta? E posibil sa fie o teapa?

| OldSoul a răspuns:

Nimic special.
Asa e in Romania.
Aduc un produs, il pun la vanzare din prima cu o reducere de 15 % sa atraga clientii, iar cand vine black friday-ul, anuleaza prima reducere, si o aplica din nou pe cea de black friday, si uite asa esti inselat cu acest black friday.

Ceva de genu, in china costa la jumatate cica, ma mut acolo

| RAY explică (pentru OldSoul):

La mediagalaxy dureaza o luna cica

| Florentina9210 a răspuns (pentru RAY):

Ia-ma si pe mine cu tine!

Sa fi pregatita ca cand ma apuca nebunia ne luam zborul

| OldSoul a răspuns (pentru RAY):

O luna... E doar o smecherie de a lor sa atraga clienti si sa fure startul.
Ei nu au reduceri suficient de semnificative sa faca fata la adevaratul black friday, si de asta acum fac blackfriday-ul mai devreme, ei acum au reduceri mai mici si incearca sa atraga cat mai multi clienti sa cumpere ce au nevoie de la ei la un pret mai ridicat decat ar oferi concurenta de black friday.
PS:Altex si MediaGalaxy este cam una si aceeasi treaba.

| RAY explică (pentru OldSoul):

Ma tot uit la Lenovo 700 da creste, urca de la zi la zi, ce parere ai despre Lenovo?

| OldSoul a răspuns (pentru RAY):

Nu am avut deaface cu Lenovo pana acum, dar din cat am inteles de la cunoscuti, sunt produse bune.

| Divy a răspuns (pentru Florentina9210):

Ce drăguț pare că vrei să fugi în lume love struck

| Divy a răspuns (pentru RAY):

În China există alte dezavantaje precum aerul de aceea mulți poartă o mască pe față și mâncarea am auzit că e oribilă așa că mergi cu provizii laughing