„aia a pus sucul la supozitorul de la aparatul meu ai după și-o dat seama că a gresit"
Ce supozitor?
Fiecare aparat de acolo avea ceva special unde puneai sucul, nu știu cum se numește, nu m-am exprimat eu bine.
Mi se pare o întâmplare doar. Putea fi pierduta in gânduri sau pur și simplu suprasolicitata și a făcut o eroare. Vroia sa rada sau sa zâmbesc poate pentru a scăpa cumva de momentul stânjenitor, sau pur și simplu pentru ca i sa părut amuzanta încurcătură.
Iar legat de cu cine umbla fetele de la jocuri nu trebuie sa generalizam.Am o prietena a cărui sora a muncit la restaurant, iar după N timp la o sala de jocuri și nu a avut gagici cocalari, sau țigani.Ba chiar sa măritată foarte bine, are familie copii, iar soțul ei este prieten cu fratele meu.Un băiat muncitor și super ok.
Posibil,e ciudat că tot refuz sa fiu servit că se da gratis daca joci alții ar bea tot frigiderul și eu refuz. Este șocant că eu un om atât de civilizat am ajuns sa calc in astfel de localuri, dar e o dependenta mai grea decat heroina! Lumea cred că mă văd cu alți ochi de când la alea dar oricum mi se rupe de ei, plini de bârfitori și invidioși și ei nu au o chifla în burta.
Ba frate poate te a vazut ca ti a intrat bine dublajul si o fi vrut si ea ridice fustita pentru tanar armasar