| 4evergentleman a întrebat:

Azi am fost la un cazinou dar am jucat doar 20 de lei nu mii de lei și o fata ce lucra acolo m-a întrebat ce suc vreau,că de obicei am spus NU și unul o cerut suc sau apa și aia a pus sucul la suportul de la aparatul meu si după și-o dat seama că a gresit și a început să râdă și l-a luat de acolo și la dus la cel ce i-a cerut sucul! Era proasta sau de ce mi-a pus mie sucul la aparatul meu daca eu i-am zis că nu vreau? Am fost de multe ori la cazinouri și nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. De ce o fi făcut așa? Eu oricum m-am uitat spre ea și i-am zâmbit, nu i-am zis nimic, nu as putea sa mă bag in seama cu fete ce lucra acolo că de regulă astea cunosc numai cocalari, țigani și batausi!

13 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Pai a gresit fata. Cu intentie sau fara. Numai ea stie.

| Freya1 a răspuns:

Mi se pare o întâmplare doar. Putea fi pierduta in gânduri sau pur și simplu suprasolicitata și a făcut o eroare. Vroia sa rada sau sa zâmbesc poate pentru a scăpa cumva de momentul stânjenitor, sau pur și simplu pentru ca i sa părut amuzanta încurcătură.

Iar legat de cu cine umbla fetele de la jocuri nu trebuie sa generalizam.Am o prietena a cărui sora a muncit la restaurant, iar după N timp la o sala de jocuri și nu a avut gagici cocalari, sau țigani.Ba chiar sa măritată foarte bine, are familie copii, iar soțul ei este prieten cu fratele meu.Un băiat muncitor și super ok.

| 4evergentleman explică (pentru Lioana):

Enigma neelucidată laughing

| 4evergentleman explică (pentru Freya1):

Posibil,e ciudat că tot refuz sa fiu servit că se da gratis daca joci laughing alții ar bea tot frigiderul și eu refuz. Este șocant că eu un om atât de civilizat am ajuns sa calc in astfel de localuri, dar e o dependenta mai grea decat heroina! Lumea cred că mă văd cu alți ochi de când la alea dar oricum mi se rupe de ei, plini de bârfitori și invidioși și ei nu au o chifla în burta.

| ardei2001 a răspuns:

Ba frate poate te a vazut ca ti a intrat bine dublajul si o fi vrut si ea ridice fustita pentru tanar armasar

| persoanatpu123 a răspuns:

Da dc esti asa incordat

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

„aia a pus sucul la supozitorul de la aparatul meu ai după și-o dat seama că a gresit"
Ce supozitor?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că era proastă,

| ReddY25 a răspuns:

Ce amuzant

| 4evergentleman explică (pentru darrio2007):

Fiecare aparat de acolo avea ceva special unde puneai sucul, nu știu cum se numește, nu m-am exprimat eu bine.