| Clodmod a întrebat:

Azi eu am fost la o prietena, Victoria, care este fraierita si orbita de banii altei profitoare, Lorena. Pe mine ma cheama Madalina. Victoria a dormit la mine 2 nopti consecutive si inca vreo 2 inainte, ne intelegem foarte bine, ne-am facut poze si am pus pe mess o poza cu mine si Victoria la avatar. Cand a vazut-o Lorena, a inceput sa ii spuna Victoriei ca de ce am pus-o, ca cica eu i-am zis Lorenei ca Victoria nu vorbeste cu ea si mereu Lorena ma jigneste si vrea sa ma desparta de Victoria. Acum Victoria a fost fraierita iarasi de Lorena si maine ies in oras... Eu am plecat imediat de la Victoria pentru ca m-am suparat pe ea foarte tare, i-am zis de mai multe ori si nu numai eu i-am zis ca Lorena o fraiereste dar nu intelege, este orbita pur si simplu de banii ei. Ce sa fac? Cum sa vorbesc cu Victoria sa ma impac cu ea si sa o conving insfarsit ca Lorena e o profitoare? Va rog spuneti-mi! Funda.

6 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Fa-mi si mie cunostinta cu Victoria k e genul meu. laughing

| Clodmod explică (pentru eurynomus):

Ha ha.

| eurynomus a răspuns (pentru Clodmod):

Nu mai rade k te ingrasi : p

| Clodmod explică (pentru eurynomus):

Tu esti fata sau baiat, eurynomus?

| eurynomus a răspuns (pentru Clodmod):

Sunt rechin! Dc intrebi vrei sa mi faci vreo propunere? Vrei sa ti las vre un id de mess? big grin

| τττ a răspuns:

Nu am inteles nimic din ce ai scris tu mai sus :d