anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci îmi urăsc familia de moarte, vreau sa sufere, sa moara! Seara asta voiam sa dorm la un prieten și ăștia încep sa facă figuri și nu stiu ce și după începe sa îl înjure și pe el, ai asa ceva nu permit! Totul pana la el, nu-mi pasa ca is "familia" mea, ii distrug și gata!

50 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Ce sa întâmplă? Ce ai pățit? Ești bine?

| relian a răspuns:

Distruge tot, nu te lasa, pe ei si pe mama lor laughing totu pana la el, dar cine este asta EL? Sa nu spui ca este iubitu, sau iubita ta laughing nu te lasa sa iti faci treburile, ai dreptate, pune-i la punct laughing

| VoidEternal a răspuns:

Mama, boss, dar ce cool ești tu.

Spune-i lu' tactu' in față toate astea dacă ești așa de zmeu, nu te mai da rotund (din tastatura) de TPU. Pe net e ușor să ai principii din astea de neîncalcat, în realitate șuturile in kwr nu sunt așa confortabile.

| darrio2007 a răspuns:

Stai cuminte, viteazule! Daca nu erau ei nu mai scriai pe aici.

| ProExpert12 a răspuns (pentru darrio2007):

Crezi tu, dc naiba crezi ca am pus cuvântu familia în ghilimele? Pt ca ăștia nu is familia mea adv

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Bea un ceai și dormi.
După 18 ani ești liber să devii independent, nu trebuie să "distrugi" pe nimeni.

| ProExpert12 a răspuns (pentru VoidEternal):

Care tată?

| anonim3247 a răspuns:

Mai bine te calmezi

| ProExpert12 a răspuns (pentru anonim3247):

Nu te-am întrebat

| Fatamuntilor a răspuns:

Cati anisori ai?
vezi ca pana la 18 ani depinzi de parinti, chiar daca tu nu vrei sau nu iti convine.
Sa iti spun CEVA.Prietenii te pot lasa oricand, famiia iti va fi tot timpul alaturi.
Vei intelege tu asta cand vei creste.

| anonim3247 a răspuns (pentru ProExpert12):

Ce mult mă bucur că părinții tăi au copil ca tine.

| anonim3247 a răspuns (pentru ProExpert12):

Mă gândesc cam cum discută ei despre tine.

| darrio2007 a răspuns (pentru ProExpert12):

Ai pus ghilimele a doua oară, prima dată nu.
Oricum, te-au facut mare.
Că este „familia" ta sau nu.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Peste cativa ani va regreta ce gandeste acum.
Daca isi va mai aminti.
Asa ajung unii scursurile societatii, prin anturajul in care se invârt.

| RAY a răspuns:

Nu te lasă boss, arată-le că poți nu doar că scrii aici, zidul plângeri :TPU

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dacă ar ști mămucă-ta cum furi curent pe aici, ai mânca cir câteva săptămâni, să vedem cu ce te ajută prietenii ăia.
Te hrănesc ei, îți asigură cazare, haine, tratament, internet?
Habar n-ai câte consumi, până nu "scapi" de părinți.

| LordCristobal a răspuns:

In general nu e bine sa iti doresti ca cineva sa sufere si chiar daca ar fi cel mai mare dusman al tau.Nu e e sanatos sa gandesti in modul asta.
Nu stiu ce e intre tine si familia ta si nu stiu ce varsta ai dar daca esti inca la scoala mai ai rabdare ca dupa ce termini liceul o sa poti pleca de acasa.

| dullcat a răspuns:

In locul tau m-as duce intr-o casa de copii pentru cateva luni, sa vezi cum iti schimbi mentalitatea asta de copil razgaiat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Or sa vina acele vremuri când vei regreta ce ai scris aici. Ești copil, se înțelege. Mai încolo îți vei dori sa poți da timpul înapoi pentru a trai încă 1 zi lângă ei.

| ProExpert12 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Si plus ca dacă ar putea m ar lasa sa ma mut la ei, ei ma lasă și chiar vor asta, da părinții lor nu, asa ca nu mai vorbi fără sa știi

| ProExpert12 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Poate invers, familia mo trădat si prieteni ăștia o fost lângă mine la bine și la rău

| ProExpert12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Niciodată nu o sa regret asta, niciodată nu o sa regret ca ii umilesc în fiecare zi și ca îmi bat joc de ei! Ca ei m au trădat! Primesc cadouri doar de la prieteni și de la "familie" nu..na, mai ai ceva de comentat acum?

| ProExpert12 a răspuns (pentru dullcat):

Mai bine acolo decât în casa cu niște trădători și bârfitori!

| dullcat a răspuns (pentru ProExpert12):

Cred ca exagerezi. Faptul ca nu ti-au luat cadouri nu e tradare. Daca te vindeau pe piata neagra pentru organe era tradare.Nu ar strica sa te calmezi si sa incerci sa privesti lucrurile si din alta perspectiva.

| ProExpert12 a răspuns (pentru dullcat):

Co*** am zis eu ca ii vorba de trădare cu cadourile? Nu mai vorbi dacă nu știi despre ce ii vorba!

| darrio2007 a răspuns:

Vorbeste frumos, te rog!

| ProExpert12 a răspuns (pentru darrio2007):

Si dacă nu vreau? Ce o sa îmi faci, Ă? Ia zi

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ProExpert12):

Foarte trist ca gandesti ceva.
NU trebuie sa le doresti raul.Nu suntem nemuritori, toti murim.Mie mi-a murit mama cand eram adult.A fost bolnava, stiam ce va urma, dar nu aceptam acest lucru.
Esti copil, imatur in gandire.
Vad ca nimeni nu e de acord cu tine.

Răspuns utilizator avertizat
| ProExpert12 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Imatur ești tu, da? Dacă ai fi în locu meu și ai sta în casa cu ăștia în fiecare zi cum fac eu, ai zice ce am zis și eu, ai fi de aceiași părere!