anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci îmi urăsc familia de moarte, vreau sa sufere, sa moara! Seara asta voiam sa dorm la un prieten și ăștia încep sa facă figuri și nu stiu ce și după începe sa îl înjure și pe el, ai asa ceva nu permit! Totul pana la el, nu-mi pasa ca is "familia" mea, ii distrug și gata!

50 răspunsuri:
| ProExpert12 a răspuns (pentru Bubico2022):

Nu cred în fantome

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns (pentru ProExpert12):

Eu as dat orice sa mai fie mama langa mine.
Nu ai spus cati ani ai si ce anume te supara la parintii tai!
Doar nu te lasa sa iesi cu prietenii tai cat si unde vrei tu?
Parintii tai iti cunosc anturajul?

| ProExpert12 a răspuns (pentru Bubico2022):

Văd foarte bine, vad ce gunoaie am lângă mine, asta nu ii familie

| ProExpert12 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu ii vorba ca ma lasă sau nu, n are treaba, maicame ii o nenorocita, o vrut sa ma omoare, si taicamiu mo abandonat înainte sa ma nasc, si bunicii din partea lu maicame si aia is niște nenorociți

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ProExpert12):

Daca e adevarat ce spui tu, poti lua legatura cu cei de la protectia copilului
Sau sa suni la telefonul copilului.Va face ancheta sociala la tine acasa si vei fi luat de acolo daca esti in pericol.I
In orice caz nu vei ramane cu prietenii tai.

| darrio2007 a răspuns (pentru ProExpert12):

Eu nimic. La gandirea ta stupidă, viitorul iți va face.
Dar esti greu de cap, ca să iti pot explica.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu ai cu cine discuta, lasa-l sa traiasca in iluzii.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Imi pierd timpul cu el.
Sper sa fie prea tarziu sa fie indreptat!
mai era o copila pe aici care cerea sfaturi ca mama ei sa nu ajunga la sedinta! Madam Amandina i -a spus sa foloseasca laxactive.NU m-as fi gandit la asta din partea unui adult.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Am vazut raspunsul Amandinei. Daca nu e adult, mai treacă-meargă. Dar daca e adult, are probleme grave.
Oricum, cu ăsta cu „familia" nu ai ce discuta.
Cred ca trage pe nas cand comenteaza la raspunsurile noastre. Va vedea mai tarziu diferenta dintre familie si prieteni.
O zi bună!

| dullcat a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Madam aia e doar un troll...

| dullcat a răspuns (pentru ProExpert12):

Esti liber sa mergi pe strazi. laughing Atat timp cat esti copil, trebuie sa ai adulti langa tine, asa nasoli cum sunt ei.Si crede-ma ca la orfelinate ii doare in fund de acei copii, chiar femeile de acolo fura din mancare si obiecte, din donatii etc, ducand acasa la ai lor.Eu am fost de mai multe ori si am vazut cum sta treaba.Sa ai o familie de rahat tot e mai bine decat niciuna.Iti vei da seama de asta mai incolo.Cand ai 18 ani poti sa te angajezi si sa traiesti separat de ei, sa vezi atunci probleme mai mari decat faptul ca nu te-au lasat sa dormi la un prieten.Si doar pentru ca niste iresponsabili te-au adus pe lume nu inseamna ca trebuie sa te comporti asa cu straini care nu au nicio vina. Calmeza-te, ca nu esti singurul batut de soarta.

| anonim3247 a răspuns (pentru ProExpert12):

O să ajungă rău cel care a pus întrebarea.

| darrio2007 a răspuns:

Vorbeste frumos.

| Nirvanaaa a răspuns:

Am citit comentariile colegilor mei de pe TPU, așa ca dacă as incerca sa mă contrazic cu tine nu ar fi bine.
Dar îți dau un sfat prietenesc la care sper sa reflectezi: nu dori răul la altii, pentru ca îți va merge tie rău in viața. Sentimentul de ura te macină pe tine, nu pe ei. Și îți spun asta din experiența personală, nu sunt bălării.
Mi-a mers mult mai bine in viața de când am invatat sa îl iert pe tata. Eram imatura pe atunci și credeam ca ura rezolva totul.
Nu spun sa ii iubești fals, dar măcar sa fii neutru. Nu dori nici rău, nici bine dacă nu îți dorești.
Raportează-te la tine, nu la alte persoane.
Ok, nu te-au lăsat, aia e, exista și alta ocazii.
Poate te vei supara pe acest mesaj, însă încearcă sa îl citești încă o data peste câtva timp. Dacă ai ceva de spus negativ, nu te obosi sa scrii ca oricum nu mă afectează cu nimic. Ai primit sfaturi folositoare de la ceilalți. O sa vezi mai tarziu. Bafta in viața!

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Îmi pare rău sa aud asta. Să îți moara parintele e dureros, dar și sa îl vezi bolnav durerea e și mai mare cumulata sad.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai putea sa-ti pastrezi jignirile pentru tine? Am de doua ori varsta ta.
Ce tot jignesti in stanga si in dreapta?
Daca erai capabil sa-ti rezolvi problemele singur nu intrebai aici.
Hai că m-ai scos din pepeni.
Du-te la prietenii tai si simte-te fericit, până la proba contrarie.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cu limbajul asta cu siguranta esti la fel ca pretenii tai!
iar globul meu de cristal spune ca nici nu vei avea multe zile pe site!

| darrio2007 a răspuns:

Ce mi-ar place sa te vad peste ceva timp cum ai sa te intorci cu coada intre picioare la „familia" ta.

| darrio2007 a răspuns:

Vai de tineretea ta.