Ce pot sa spun? -Inspirational.
E destul de ciudat, insa e de remarcat faptul ca aceste metode chiar le-au adus un renume. Deci se poate spune intr-un fel ca ei chiar s-au dedicat scrisului. Prin urmare eu una nu ii judec. Mie imi place Bacovia, așa depresiv cum e. Dincolo de simboluri e un mesaj, in care uneori ma regăsesc.
Simbolistii luau dusca la greu inainte sa se apuce de opere, era semi-treaz cand scria toate cele. Avea probabil bere la bord nenea Bacovia cand incepea sa fabuleze stand in cavou sau cand visa la propria moarte/
Berea e buna,, chiar daca face burta, te scoate din multe faze proaste.
Glumeam la faza cu berea, simbolistii nu pierdeau vremea cu Ciucas, ei aveau vodka,, whiskey si vin.
Sunt destui care nu consuma deloc, dar noile inventii de astazi poate sunt pe placul lor :'' bere cu lamaie/ mere, mi se pare o prostie sa faci combinatii de genul...
Eu iti spun sincer ca daca ma apuc de scris filozofie sau versuri voi fi sub influenta
Deja am cateva "piese" de rap scrise beat.
Faza e ca ies mult mai bine asa.
Iti activeaza un simt al inspiratiei foarte mare.
Si nu ca m-as fi luat dupa Bacovia sau altii doar ca am aflat eventual ca si ei fac acelasi lucru.
Promovez ideea de a scrie sub influenta.
Diferitele substante pot "dezlega" mintea, imbunatatind creativitatea. Asta e un posibil raspuns. Dar nu inseamna ca sunt si sanatoase pe termen lung.
Tot ce pot spune de GEORGE BACOVIA este ca sunt un fan de al lui, era cam ciudat dar nu conteaza.