Relaxeaza-te.Sunt frumoase sarbatorile petrecute cu rude si prieteni, dar nu in compania calculatorului...,, Utilajul,, asta a innebunit lumea si nu de putine ori naste dispute.Ia o carte si retrage-te undeva.
N-am sarbatorit niciodata cu rudele, la noi nici nu mai exista sarbatori, ne certam mereu in zilele astea.Eu chiar am avut treaba la calculator, nu sa pierd timpul, nu sunt dependenta, nu necesita mai mult de o ora.
Crucified,ori esti curcan, ori faci oa?
Protozoar.
Pai cum ai spus verisoara ta vine din an in paste asa ca eu as suportao. dar daca intr-adevar iti tot face probleme si te deranjeaza in anumite momente fii indiferenta ca indiferenta doare cel mai tare crede-ma. Cat despre mama ta consider ca sta in conditii de stres in alte locuri (de exemplu unde lucreaza) si acasa se enerveaza si isi varsa nervii si stresul pe tine. Sincer si mama mea imi spune cateodata anumite lucruri, dar consider ca mama ta a exagerat spunandu-ti niste cuvinte grele care cu siguranta te-au durut. Nu trebuie sa pleci nicaieri ci ei ar trebui sa se comporte mai frumos cu tine. Cat despre calculator : daca vezi ca toti vor la calculator si tu nu ai cum incearca sa faci alte activitati caci si mie mi s-a intamplat la fel.) Dar daca ai treaba ce necesita calculatorul ar trebui sa le explici caci poate la un moment dat vor intelege Sper ca te-a ajutat raspunsul meu
Varamea vine foarte des, iar mama nu lucreaza.Toti exagereaza.