| Aleyna2627278 a întrebat:

Băiatul cu care vorbesc de un an, și care susține ca nu e superficial și ca îl interesează sufletul unei persoane, nu personalitatea, și-a cam dat arama pe față. Eu din pacte sufăr de sindromul ovarelor polichistice si am foarte mult păr pe corp, ca și femeie, nu e vina mea, e o boală. Am păr în zone unde femeile nu au in mod normal, și i-am zis și lui, mi s-a părut ca trebuie sa știe. Ce a spus el a fost următorul lucru: "eu prefer fetele să aibă păr doar pe cap". L-am întrebat dacă m-ar iubi fiind așa păroasă, iar el a zis doar "dacă te epilezi cu laser". Deci unde îi lipsa lui de superficialitate? Eu nu o văd! Superficial până în măduva. Mă simt foarte rău acum, chiar am crezut ca e diferit și mi-am făcut speranțe.

6 răspunsuri:
| Aleyna2627278 explică:

*sufletul nu aspectul fizic, asta am vrut sa zic

| siriusblack98 a răspuns:

Dar voi gen de 1 an de zile vorbiti in calitate de simpli amici sau de iubiti? Si daca sunteti iubiti de 1 an de zile cum naiba de nu a vazut el singur faptul ca ai par in anumite zone? Ca nu inteleg care este relatia dintre voi doi. Pentru ca superficialitatea despre care vorbesti tu de regula intra in peisaj atunci cand nu apuci sa dezvolti sentimente de iubire adevarata pentru o persoana. Mai exact atunci cand nu apuci sa cunosti cu adevarat o persoana si sa incepi sa o iubesti pentru cine este pe interior.

| 1onur a răspuns:

Și care este întrebarea? Omul ția zis ce ai de făcut, Dacă vrei să fi cu el, nu mai arăta ca un strigoii păros.

Emancipeazăte ești în societate nu suntem în triburile din Africa acolo poți să arăți cum vrei nimeni nu-ți va spune săte speli pe față măcar...

Păi n-are nicio treabă cu sufletul el vorbește despre condițiia fizică, iar tu spui altceva te-ai încurcat în vrăjeală aberații.

Unde este? "superficialitatea" lui? Dacă ția spus omul săte îngrijești și tu ca omul!

| 1onur a răspuns (pentru Aleyna2627278):

Bun și carei treaba cu sufletul! sufletul unui om este totul! Este mai mult decât poți conștientiza vreodată ce este sufletul tău tu nici nai habar și nici nu-ți pasă măcar! Vorbești aberați și nu ai habar ce spui!

întrebarea ta n-are nicio logică reală!

Ști? ce este sufletul unui om! fără sa întrebi chatGpt și din Bibile să cauți cu Adevărat.

| Aleyna2627278 explică (pentru 1onur):

Nu sunt un strigoi păros! Mereu am grijă de mine, dar e ceva ce nu pot controla și poate o să fie zile în care o să am mai mult păr pe cor decât mi-as dori, mi-ar fi plăcut să înțeleagă. Asta e tot…

| StoicAnalysis a răspuns:

Asta nu e superficialitate atat de mare pe cum crezi. Sunt oameni in lumea asta care nu prefera par corporal la femei. Deci in cazul lui nu e vorba de "superficialitate pana in maduva". Ci pur si simplu nu te iubeste atat de mult incat sa treaca cu vederea defectul tau.
Esti libera sa-i dai papucii si sa iti cauti pe altcineva daca nu iti convine. E valabil si pentru el. Daca nu-i convine, sa plece.