Da,sincer prefer una mica de inaltime vs una inalta
http://www.4usky.com/data/out/48/164420818-japanese-girl-wallpapers.jpg
Sunt multe cazuri in care fata este putin mai inalta. Acum da, depinde de fiecare...
Sa stii ca da, nu doar din japonia si din china, koreea de sud, nord
Cand mai glumesti sa pui un emoji special ca sa-mi dau seama
Prea putin conteazã inaltimea, dar totusi sã nu fie o diferentã enormã.
Cele jumãtate Japoneze sunt mai bune, pune pe lajumate.ro sã o impãrtim.
Mai, eu am 2.02 m si sotia mea are 1.52. Mai are rost sa zic ca imi plac fetele scunde?
Adevarul e ca imi plac cele cu forme (ca sotia mea), si de aceea imi plac minionele. Nu pot concepe inaltimea mare alaturi de forme la femei, mi se par prea masive cele ce sunt asa, consider ca asta e exclusiv apanajul barbatilor. Dar asta e o parere personala.
Din nefericire, nu am putut avea copii pana acum.
Eu nu ma mai mir. M-am mirat la inceput. Mai ales ca am cunoscut la 24 de ani o fatuca la fel de mica, la fel de frumoasa, din Baia-Mare, ar fi fost totul perfect dar am considerat amindoi ca e totusi prea mare diferenta de inaltime si am renuntat. Cu a mea sotioara insa a fost altfel, ne-am potrivit prea bine ca sa bagam in seama asta. Am zis ca o bagam in seama doar daca mai descoperim o diferenta majora intre noi, insa nu am descoperit, asa ca am sfarsit prin a ne lua. Interesant e ca prea putini baga de seama diferenta dintre noi, ceea ce e intre noi e atit de puternic incit eclipseaza diferenta. Noi nici atit nu o bagam in seama. A, cand e vorba de strecurat pe undeva, e treaba ei, ea se descurca mai bine. Cind e de ajuns undeva sus, e treaba mea, eu o fac fara probleme . Doar atunci sesizam bine diferenta.
Cel mai mult conteaza personalitatea nu INALTIMEA/GREUTATEA...
Si aspectul fizic e relevant DAR poate fi urata ca noaptea dar sa fie super si frumoasa foc dar rea la suflet.
Nu contează înălțimea conteaza doar ceea ce simnți pentru respectiva persoană şi da fetele scunde sunt mai draguțe şi întăpate dar la un mod bun pentru unele fete.
Păi depinde cat de scunde. Sub 1.20 m nu cred că place la nimeni.
Acum depinde şi ce băieți întrebi. De ex. pe băieții din tribul de canibali Huranba Mutongo nu cred că i-ar deranja că sunt scunde.(dacă sunt fragede...)
2 m? Si credeam ca eu sunt mare
Consideri ca o inaltime atat de mare reprezinta un avantaj sau ai prefera o inaltime mai mica? Intreb asta pentru ca am 1.83 si as fi vrut sa ajung la 1.90.
Si eu am 183 si nu ma vad inalt. Mai ales cand vad copii care au jumate din varsta mea si au un cap peste mine
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: