175 stiu cã e media la baieti si 165 la fete. E un avantaj sã ai peste 180, acum Depinde nimeni nu cred cã e satisfãcut cu inaltimea.
175 unde? In Romania? Ca in Londra majoritatea femeilor sunt inalte cam cat mine. Cred ca au pe la 180 multe . In Italia sunt mici. 165 170.
Romania 172 cm (5 ft 7 1⁄2 in) 157 cm (5 ft 2 in) acum Depinde si de inprejurãri.
Eu am 172 dar nu prea vãd femei inalte ca mine, sau mai inalte poate 2 maxim 3 din 10. Stiu cã in Italia sunt cam la fel ca aici, la fel si in tãrile latine, de Anglia nu stiu.
Da. Eu am avut o prietena care nu imi ajungea la umar cu o latime de palma. Nu ca am ales-o eu pe ea, sau ea pe mine. A fost intamplare.
Apreciez calitatile multor fete; dar stiu ca o fata ca aceea nu se mai gaseste.
La cate deformari are capul meu datorita gabaritului depasit, inaltimea mea nu pare a fi deloc un avantaj, dar dincolo de loviturile ce le primeste din cand in cand, exista si avantaje serioase. Usor de recunoscut in multime, usor de ajuns pe picoarele mele acolo unde altii au nevoie de ceva, fie scaun, fie scara, fie orice altceva.
Si inca ceva. Nu stiu daca as prefera o inaltime mai mica. Eram in Timisoara, pe centru, un grup de tineri distrati, galagiosi, treceau pe linga mine, se mai luau de unii din multime, unul a incercat sa se ia si de mine, la care altul ii zice: "Taci, bai, ca asta daca iti trage una..." Nu am putut sa nu rid cand l-am auzit.
Chiar vrei sa stii?
Nu e subiect de stiri .
Doar 43, 5.
De fapt, la absolut toate masurile sunt un om perfect normal, doar la inaltime nu. Asta ma face sa fiu mai subtirel, dar nu slab, dat fiind ca am facut mult sport la viata mea, am o structura atletica.
Mulţumesc frumos! Oricum, nu văd ce am zis greşit prin faptul că am pus o simplă întrebare.
Ciudat. Sunt mai pitic ca tine si port mai mult la picior. Ma intreb de ce
Ps. Asa te laudai ca ai 202cm. Nu imi dai si mie vreo 7cm? Nu vreau mai mult
Si eu ma intreb de ce, atita timp cit am avut o cunostinta care la 1, 86 avea 46 la picior! Isi gasea foarte greu de cumparat incaltari, si, odata cand a venit un tir cu ajutoare dupa Revolutie, fusese pe acolo si un sac numai cu pantofi de marimea 46. Nu am sa uit niciodata expresia fetei lui cand a aflat ca fusese un sac, dar care mai tirziu disparuse fara urma, desi doar cineva ca el putea purta acei pantofi. Iti dai seama cit de dezamagit a putut fi, dat fiind ca isi gasea atit de greu pantofi pe masura lui.
Nu. Nu iti dau nici macar 1 mm. Ca daca as da la toti care mi-au cerut, as ramane eu pigmeu. O amica de acum multi ani, de 1, 45 inaltime, dar perfecta la corp si frumoasa ca o zina din povesti, mereu ma tachina cu chestia asta, sa ii dau ei macar 10 cm. Pe atunci, daca puteam, ii dadeam.
La 1,75 nu esti scunda. Inaltimea nu conteaza intr-o prietenie. Nici nu are voie sa conteze.
Nu am 1.75, ziceam asa. Am 1.70, oricum ma consider inalta si nu-mi place, vreau sa fiu scunda, e mai bine... dar mnah.
Mai conteaza pi+zda sa fie ca totul pleaca de la sine https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc eu am 1.83-85 inaltime deci nu ma deranjeaza.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: