| Farcas a întrebat:

Baieti, va place cand iubita va trimite mesaje de >dragoste?: Cum va >simtiti?:

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Au si baietii suflet, desi uneori par mai distanti. tongue
Normal, asteapta si ei cu nerabdare mesaje de la iubitele lor. Ma uit la fratele meu mai mic cum alearga prin casa, face slalom cand aude ca a primit un mesaj. Dupa ce se uita si vede ca este de la ea...incepe sa se alintehee hee

16 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Ma simt in siguranta.totusi,daca a gresit numarul si mesajul trebuia sa aiba o alta destinatie thinking

| lia a răspuns:

@Shin, ai gresit de aceasta data, nu o interesa pe Timea sa afle cum fac eu cand primesc mesaje de dragoste. tongue

| lia a răspuns:

Cei interesati, ma pot intreba pe privat, sa-mi cunosc si eu fanii,
Shin tongue

Shin
| Shin a răspuns:

Imi placbatting eyelashes
Shin

Shin
| Shin a răspuns:

@lia, ai evitat totusi sa spui cum e pentru tine cand primesti un astfel de mesajbatting eyelashes
Shin

Shin
| Shin a răspuns:

@Lia, si totusi sunt sigur ca ai un fanclub intreg care ar dorii sa stie laughing Mai ales presedintele acestuia tongue
Shin.

| Farcas explică:

Poti sa spui, Lia.sa vad si eu cum se simt alte fete cand primesc mesaje de dragoste de la iubitzi lor.nu la toate le placbig grin

| RetroX a răspuns:

Imi place la nebunie! day dreaming
Ma simt cel mai fericit si norocos om blushing
E super cand stii ca persoana iubita se gandeste mereu la tine! love struck

| lifeForJesus a răspuns:

Daaa, foarte mult! love struck

| sigmanet a răspuns:

Sunt persoane care nu suporta cuvintele siropoase, sunte altele care vor asa ceva. Sunt persoane care vor fapte si nu vorbe. In principiu te bucura cand cea/cel drag iti trimite ceva de dragoste, dar compozitie originala. Inseamna ca s-a gandit la tine si a scris ce simte.

| andyman a răspuns:

E acelasi simtamant pe care il si si tu atunci cand primesti mesaje de dragoste de la iubitul tau... e reciproca faza...

| cooola a răspuns:

In al 9 cerX:X:X "sunt fata"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indragostit lulea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericit! happy
stii tu pe cineva altfel?

(tu ce credeai, ca nervos? laughing )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa!,... sad Eu n-am primit asa ceva niciodata. Cel putin nu in sensul in care vad eu mesajele de dragoste.La mine ar fi o dovada in plus ca sunt important in viata cuiva, ca umplu timp in cursul vietii iubitei si-o bucura existenta mea.batting eyelashes Ar fi si un imbold sa-i intorc gestul cu mai mult decat mi-a fost oferit, incercand astfel sa-i transmit ca doar pe taramul dragostei vom fi oponenti, sa se dovedeasca unul mai bun ca celalalt.Chiar daca n-a inceput lupta (iubita fiind mai timida), i urez succes anticipat!, caci nu se stie cand ma voi trezi cu surprize. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine