Cred ca ma aseaman cu ala care sta pe telefon dar nu in chestia aia ca il scot si il butonez de fata cu ea, ajung la un moment dat cand nu mai stiu ce sa zic
Doar cu cateva fete mam vazut si m-am comportat ca un disperat recunosc asta, sa nu fiu ipocrit vream doar sex de la ele asta cand era mic pe la 18, 19 ani cand credeam ca sufletul conteaza, de atunci nu prea mam vazut cu nici una, dar am cliente cu care conversez si chiar unele fete au ratiune si ai ce vorbi cu ele
Eu zic sa mai incerci sa te vezi si cu altele. Cunosti persoane noi si de unde stii, poate se leaga ceva.
Da mereu cunosc persoane noi, chiar m-am obisnuit cu asta, inainte eram timid acum vb mult mai mult, nu inteleg de ce imi spun toata viata lor eu find un necunoscut?
Deoarece esti o persoana care prezinti incredere.
Fizicul meu nu reprezinta o amenitare la adresa lor poate de asta
Esti baiat bun. Si eu la fel gasesc persoane care incep sa imi destainue mie probleme lor, sa imi spuna ce ii apasa ce nu... se pare ca nu esti singurul
Si da, adevarat, una ca el, insa macar pe jumatea lui, ce, tu nu ai fi vrut una ca Megan Fox?
Normal ca da, de asta ne compromitem majoritatea ca de nu neam compromite am ramane depresivi si virgini, o sasi trimit un documentar
Ei na, dar ala are bani.
Materialista la nivel pur....barem de-ti placea unul mai instarit, da' asa imputiciuni umane sa-ti placa?
Ba, eu glumeam. Si eu care credeam ca faci parte din categoria ''nesimtitul''.
Bwhahahahaha si inca cum.
Mda, la asemenea pretentii, trebuie sa oferi si tu ceva la schimb. Daca stii la ce m-a refer!
Cred ca asa baiat cu bun simt ca mine n-ai mai inalnit de cand lumea si pamantul!
Sunt sigura!
Nu zice hop pana nu sari gardu'
Asa e. Ai si tu dreptate. Am tendinta de a judeca prea repede.
Banii nu creaza atractie sexuala, o fata nu se exicta ca vede unul cu banii in scimb cand vede pe unu ca dorian popa ca exemplu atunci da si invers e valabil, adevarul e ca majoritatea suntem disperati asa ca ele se compromit cu noi, un studiu bomba a dovedit ca doar 10% din masculi atrag femeile cu restul se compromit
Daca e vorba de Dorian..de ce naiba n-am intalnit si eu unul ca el pana acum. si acum serios, el asta crede, ca banul face toata treaba, din punctul lui de vedere...
Ca unu ca dorian cauta una foarte frumoasa ca el, banii nu creaza atractie fizica, asa cum banii nu creaza sasi fie foame, sasi fie sete sa ai frica de ceva etc astea sunt reacti chimice care sunt involuntare cum apar si de ce? e un mister al stiinteti
Eu sunt mai rau ca toti...
O duc direct la un film sa fiu sigur ca nu-i fac o impresie gresita, iar dupa ce se termina putem discuta filmul, si uite asa o prima intalnire reusita (dar nu prea).
Un film la prima intalnire, e ceva frumos.
Eh, macar gestul sa fie frumos, daca eu sunt urat!
Iar incepi, ma? Vrei sa te fugaresc?
Sincer? Nu as refuza, putin jogging de seara.
De ce nu mi-ai spus pana acum ca le ai cu fuga? Poate iti gaseam un post undeva...
A, da? Uimeste-ma!
Hai sa alergam. Vin eu la tine sau tu la mine?
Deja alerg spre tine, ajung imediat!
''alergarea hotilor de cai'' iti spune ceva?
Mai scuteste-ma!
Bine, hai ca las poarta deschisa!
Adica iti doresti ignorul? Poate sunt eu dilache, dar asta inseamna la mine.
Omg, o spui de parca as pierde ceva. Esti un oarecare de pe internet. Nu te-am vazut niciodata, conversatiile pe care le-am avut, in proportie de 95% au fost la misto si caterinca. Crezi ca imi pasa daca imi dai ignore sau nu?
Poti sa o inchizi sa nu intre praduitorii peste tine!
Sar eu peste poarta!
Cand auzi tu o cazatura, sau eventual pe Leo fericit muscand din mine sa stii ca am ajuns si sa vi sa ma salvezi.
Ce tii tu la mine.
Vin de-a fuga!
Sa nu ma faci sa astept, ca nu stiu cat de cuminte e Leo!
Sa fiu sincera, a mai mancat unul mai devreme. Deci, ar trebui sa fi in ''siguranta''.
Total de acord, dar tu chiar nu sesizezi cand bag comentarii la misto?
Ba da, dar incearca sa nu o mai faci cu mine. Daca altii iti permit, eu nu o fac! Vorbeste si tu cum o fac si prietenii mei, scurt si la obiect. Ca ne mai permitem cate o gluma asta e altceva, insa tu ai exagerat.
Cred ca voi aplica doar tratamentul ''serios'' de acum incolo, nu prea se tine la gluma.
Multumesc. Frumos din partea ta, insa nu sunt doar d eun an aici, ci din 2010, insa asta e cont nou, celalalt vechi i-am uitat parola si nu am mai intrat pe el.
Eh, asta este! La multi ani contului tau nou!
Nuu, ca tu chiar vrei sa alergi.
Oke, gata!
Noapte buna!
Somn usor!
Ma bucur tare mult ca eu nu fac parte din nici una din acele categorii.
Apropo, si mie imi place Laura Giurcanu, sunt abonat la ea de ceva vreme. Nu prea imi place ca acum e rasa in cap, dar este decizia ei, nu putem noi sa ii spunem ce sa faca, daca ea e fericita asa, eu o sustin.
E ok, tipa. Imi place ca ea nu are figuri ca altele.
Ma simt la prima parte - aia care arata mai bine pe Facebook =]]]
Btw, saracul catel...
Nici-unul
Adica eu unul sunt unic. Multe fete imi spun ca n-au mai vazut asa baiat la caracter si cum ma port cu ele... si ca le fac sa se simta speciale, desi in ciuda defectelor pe care le am ma cam dezavantajeaza chestia asta.
Felicitari!
Probabil ai observat si tu dupa raspunsurile la intrebarile precedente puse de tine, legate de relatie, cum sunt eu de fel.
Eu nu cred ca ma incadrez in nici una adica eu nu ascult manele, nu as fi atat de nesimtit cu o persoana pe care o vad prima oara si toate cele enumerate.
De unde ma, tu n-ai vazut ce ''musculos'' era? Daca ai fi fost tu, as fi zis asta. Ai fi inghitit si prelungitorul.
Bagati careva sectiunea de ''poante slabe'' si pentru Floarea!
Hei. Tipule, ce ti-am facut de imi spui asta?
Nimic mai, vorbeam aiurea, doar ma stii.
Mi se pare mie sau fata are un pic de minte de copil? partea de la sfarsit ma face sa cred asta, cat despre tipurile de masculi nu ma regasesc in niciunu complet, insa sunt cam cate unu din fiecare mai putin cocalaraul